HD7770 Pentium e6500 Darboğaz ?

Arkadaş soruyor bu işlemci uyumlu ekran kartı bende onu tavsiye ettim gddr5 ekran kartları en az i3 bir işlemcisi olması lazım. Dar boğaz yapmaması için oyunlarda aldığın kartın verimini alamaz yoksa boşuna o kadar para döker. benim tavsiye ettiğim ekran kart parasının hakkını veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu kartı aldım ileride de intel core 2 quad 8300 almayı düşünüyorum 2.el o zaman sorun çıkar mı ?
İki işlemcide de sorun çıkmaz. Sen anakartı yaz.

Bende diyorum ki ekran kartı belleği ile işlemcinin alakası yok.

Ya şimdi ben bu kartı alsam 1-2 ay sonrada işlemci alacağım gine bu kartla asc black flag crysis 3 fifa 14 gta 4 gibi oyunları medium da oynayamam mı? Mönitörümün çözünürlüğü 1366 x 768.

Ben bellek demedim ki zaten. Gddr 3 biraz daha eski nesil olduğu için onun işlemcisiyle kafa kafaya gidecek kartlar bu seridedir demek istedim. Gddr5 bi kart almasına gerek olmayacağını belirtiyorum.

Tamam ya bu hd7770 alırım zaten. Taksitlendirme yaparım Vatan'dan karta o bitince de intel core quad 8300 falan bulmaya çalışırım.

Adamın monitörünün çözünürlüğü düşük. Sıkıntı olmaz. HD 7770 alabilir.

kardei
Ya şimdi ben bu kartı alsam 1-2 ay sonrada işlemci alacağım gine bu kartla asc black flag crysis 3 fifa 14 gta 4 gibi oyunları medium da oynayamam mı? Mönitörümün çözünürlüğü 1366 x 768.
Kardeş gt630 ekran kartını al 2.ci el sitelerde çok ucuza bulabilirsin. 1920x1080 p gta 4 high ayarlarda oynamazsam buradaki üyeliğimi silerim. Bu kadar net konuşuyorum senle monitörle alakan yok, sen bana sordun uyumlu kart ne diyerek bende sana bu kartı tavsiye ettim dene gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…