HD7770 Performans Düşüklüğü

Az anlamama rağmen ekran kartı iyi gibi duruyor. Ramların belki frekans hızları düşük kalmıştır. Anakart tam uyumlu değildir. Belki VGA veya HDMI kullanıyorsanız ekran kartı slotuna değil de anakart slotuna takmış olabilirsin. Bu kadar benden, bitti bilgilerim aklıma geldikçe yazarım

Düzenleme:
Ben olsaydım başka kart alırdım o kart yerine. Bence benchmark testleri yapın. Başka oyunda deneyin. Oyun dosyalarında sorun olabilir hiç belli olmaz. Vatan'a söyle değiştirsinler(?)

Bide arkadaşlar eski ekran kartım hd 5670 bile daha iyi performans veriyor.

Sorun çok belli büyük ihtimalle işlemcin eski doğru mu eğer doğruysa ekran kartın yeni ve son model neredeyse dolaysıyla işlemcin ekran kartına yetişemiyor yani "dar boğaz" olmak dediğimiz bir kavram. Daha ayrıntılı cevap verebilmem için sistem özelliklerini yani donanımı bizimle paylaşman gerekiyor.

2.5 gb ram
İntel Pentium dual core e 5700
500 gb hardisk
çakma bir power suplly(300 watt)
Foxconn G41MX v2.0 Series anakart

Son düzenleme:
7770 bu devirde alınmamalıdır. En az 7790 alınmalıdır. Ama siz almışsınız iş işten geçti. PSU ile gerçekten alakası yok ama diğer donanımlarında sorun olabilir.

2.5 gb ram
İntel Pentium dual core e 5700
500 gb hardisk
çakma bir power suplly(300 watt)
Foxconn G41MX v2.0 Series anakart

O watt o çakma psu ile performans alamazsınız tabi. Nasıl alakası yok diyorlar anlamıyorum. Ayrıca o ekran kartına en az 450w gereklidir. Yine de tam performans alamazsınız. İşlemciye fazla gelir o ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
O watt o çakma psu ile performans alamazsınız tabi nasıl alakası yok diyorlar anlamıyorum ayrıca o ekran kartına en az 450w gereklidir. Yine de tam performans alamazsınız işlemciye fazla gelir o ekran kartı.

Peki adam gibi bir psu alsam performans alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…