Kasanız var sanırım. Parçaları bu şekilde toplarsanız uygun fiyata daha iyi performans alabilirsiniz.
Anakart: VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart
RAM: VATAN COMPUTER - CORSAIR - 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Mod
İşlemci: VATAN COMPUTER - AMD - FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm
Ekran kartı: VATAN COMPUTER - ASUS - HD7790 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart
Vatan'da %30 indirimde 992TL. Ekran kartını en az HD7790 ya da GTX650 Ti seviyesinde almalısınız. 7790'ın performansından bahsedeyim.
Monitör çözünürlüğünüzü bilmiyorum fakat ben Full HD performansından bahsedeyim. Daha düşük çözünürlüklü bir monitör kullanıyor iseniz alacağınız performans artacaktır.
Crysis 3: Orta ayarlarda akıcı.
Crysis 2: Kararlı (en son oynadığımda en yüksek ayar idi) ayarında akıcı.
Crysis ve Crysis Warhead: En yüksek ayarlarda akıcı.
Battlefied 3: Ultrada haritadan haritaya değişmekle beraber (multiplayer oynuyorum) 35-65 FPS arası değişmekte. Nadiren 24 ve 90 görmekte(90 FPS jet ile yerden oldukça yüksekte).
Şimdiye kadar bunlarda denedim. Bir sorun veya ihtiyacın olursa buradayız.
Çok teşşekürler önerin için ama bütçem max 750 tl. Ana kartı arkadaşımdan aldım. O yuzden bütçeye uygun öneri verirseniz sevinirim. Monitörüm eski bir monitör(tüplü phıllıps) ince ekranlarla aram iyi değildir most un yüzünden.
Aldığınız anakartı belirtmediğinizden en başta belirttiğiniz GIGABYTE marka AM3+ anakartı aldığınızı varsayarak önerdiğim parçalardan anakartı çıkardığımızda kalan parçalar Vatan'da %25 indirim ile 787, %30 indirim ile 734TL.