Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.301 Makaleler 23 Çözümler 20 11 Aralık 2018 #11 tutaryunus dedi: Arkadaşım zaten oraya yazmışım dimi ? 3 adet fotoğraf atmak istemedim. Sağolun deneyip yazıcam. Genişletmek için tıkla... Aceleyle baktım görmemişim kusura bakmayın. Monitörünüzün çözünürlüğü ne? Çözünürlükten kaynaklı darboğaz oluyor olabilir.
tutaryunus dedi: Arkadaşım zaten oraya yazmışım dimi ? 3 adet fotoğraf atmak istemedim. Sağolun deneyip yazıcam. Genişletmek için tıkla... Aceleyle baktım görmemişim kusura bakmayın. Monitörünüzün çözünürlüğü ne? Çözünürlükten kaynaklı darboğaz oluyor olabilir.
tutaryunus Kilopat Katılım 3 Kasım 2018 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2018 #12 Walter H. White dedi: Aceleyle baktım görmemişim valla kusura bakmayın. Monitörünüzün çözünürlüğü ne? Çözünürlükten kaynaklı darboğaz oluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Monitörün çözünürlülüğü 1440x900 bu ayarda kullanıyorum. Pantheon dedi: Eki Görüntüle 350772 Açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Açtım denedim , GPU kullanımı %45 leri geçmedi CPU %60 - %70. Acaba PSU ile bi alakası olabilir mi ? Asus 350w kasayla gelen psu lardan kasada Asus vento.
Walter H. White dedi: Aceleyle baktım görmemişim valla kusura bakmayın. Monitörünüzün çözünürlüğü ne? Çözünürlükten kaynaklı darboğaz oluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Monitörün çözünürlülüğü 1440x900 bu ayarda kullanıyorum. Pantheon dedi: Eki Görüntüle 350772 Açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Açtım denedim , GPU kullanımı %45 leri geçmedi CPU %60 - %70. Acaba PSU ile bi alakası olabilir mi ? Asus 350w kasayla gelen psu lardan kasada Asus vento.