S sakal5323 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 29 Eylül 2021 #11 Yiğitt35 dedi: HD7850'yi küçümsemeyin hocam bir sıkıntısı olmadığına eminseniz gayet kuvvetli karttır ve bir aralar çok kovalamıştım kendisini Genişletmek için tıkla... Küçültmüyorum sadece canım sıkılıyor dünya ilerlerken biz geriye doğru gidiyoruz.
Yiğitt35 dedi: HD7850'yi küçümsemeyin hocam bir sıkıntısı olmadığına eminseniz gayet kuvvetli karttır ve bir aralar çok kovalamıştım kendisini Genişletmek için tıkla... Küçültmüyorum sadece canım sıkılıyor dünya ilerlerken biz geriye doğru gidiyoruz.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.018 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #12 sakal5323 dedi: Küçültmüyorum sadece canım sıkılıyor dünya ilerlerken biz geriye doğru gidiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam kartı aldınız mı? 1 GB olduğu için sorun çıkarıyor mu?
sakal5323 dedi: Küçültmüyorum sadece canım sıkılıyor dünya ilerlerken biz geriye doğru gidiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam kartı aldınız mı? 1 GB olduğu için sorun çıkarıyor mu?