HD7850 Aldım Foxconn G3MXP'yi Yakabilirmiş

Yücel Erdem

Hectopat
Yer
İstanbul/Avcılar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Ben yeni bir ekran kartı aldım, Sapphire hd7850. Bu aldığım ekran kartı yüksek düzeyde olduğundan çok güç harcayacakmış GPU'su yüzünden. Ayrıca buda anakartıma zarar verip diğer bileşenleri götürme şansı varmış. Bunun üzerine kaliteli bir anakart kullanarak bunun telafi edebilirmişiz. Anakartın modeli GIGABYTE GA-P35-DS3P. Bu anakartın fiyatı 80TL. Bunu yaşamış biri var, bana anlattı ve yardımcı olmaya çalıştı. Doğru mudur böyle bir şey olur mu? Yanlış anlamayın iyi anlayanlar yazarsa sevinirim. Yardım eden etmeyen herkese bin teşekkürler.

Ekran Kartım: Sapphire HD7850
İşlemcim: Intel Core 2 Quad 8200
Anakartım: Foxconn G3MXP

Konudan anlayanlar yardım ederlerse çok sevinirim.

--- Birleştirildi 06:13 ---

Lütfen yardım edin. Kafam çok karışık, ona göre psu alırken anakartta alacağım. Bu arada işlemci özel seri olduğundan çok güç harcıyormuş. Güçlü bir ekran kartı takınca benim anakart dandik. Revision 1 yok ondan dolayı yanacakmış herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemini tam olarak paylaşır mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok öyle bir şey, yalan tamamen! İnanmayın böyle insanlara. Yok neymiş anakart yanakcakmışta, işlemci özel seriymişte... Bunların hepsi palavra dostum. Sana elinde kalan anakartı yutturmaya çalışıyor. Foxconn anakarta bakarsak sistemin Casper galiba? Ve içinde büyük ihtimalle 300W'lık bir PSU var. 300W sadece genel bileşenlerine yetecektir. Bu sebeple sadece aşağıdaki ürünü almanız sizin için yeterli olacaktır.

Zalman Zm700-Glx Dual Forward Serisi 80Plus 700W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar 221 TL

12V'dan 630W verebiliyor. Yani senin sistemini toplamda 2'ye katlayabilecek kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…