HD7850 Aldım Nasıldır ?

High yapıp fxaa yaparsan 30+ alırsın korkma oda iyidir high ultra pek bi fark yok. Ve patchler gelicek opti sorunlu şuan oyun.

Sadullah, 2gb belleğe sahip olan ekran kartıyla nasıl ultra ayarlarda denemiş olabilirler?
Hocam oyunun önerilen vram'i 3gb dorudur bu benchmarklarda 19fps bu yüzden alıyor zaten arada takılmalar oluyor youtube'da izledim. Buda bellek sıkıntısı zaten gtx770de'de durum böyle. Oyun 2500-2700vram kullanıyor gtx780'de. 3gb yeterli ama dediğim gibi opti sorunlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun nvidea taraftarı

Bakın hocam ben 1 sene önce GTX 660 almıştım, 7850 ile arasında gidip geldim. Sonuç olarak Biraz daha fazla olmasına rağmen nvidia'yı tercih ettim, aralarında 4-5 fps oynama oluyor. Ekran kartından korkmayın, benim yaptığım testlerdeki rakamların 2-3 puan düşüğü olarak hesaplıyabilirsiniz. İleride 2 sene'ye kadar idare eder, high'dan aşşağı düşmez. Bir ekran kartı için ise 2-3 sene High çok iyi bir rakamdır pişman olmayın boşu boşuna. Güzel bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun. Korkmayın o kadar Gt 630 değil sonuçta

Videodaki monitörün modeli ne?
@Akif
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…