Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 11 Mayıs 2013 #11 Uzalan üstadın önerdiği kart daha iyi bence, zaten ram de önerdi geriye kasa ve psu kaldı sanırım? - - - Güncellendi - - - - - - Güncellendi - - - İşlemci fx6100 olabilir olursa.
Uzalan üstadın önerdiği kart daha iyi bence, zaten ram de önerdi geriye kasa ve psu kaldı sanırım? - - - Güncellendi - - - - - - Güncellendi - - - İşlemci fx6100 olabilir olursa.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 11 Mayıs 2013 #12 Sen bütçeni belirt, şimdi sana baba bir sistem öneririm oyunu Ultra oynatır ama para olmayınca önersem ne yazar kardeşim.
Sen bütçeni belirt, şimdi sana baba bir sistem öneririm oyunu Ultra oynatır ama para olmayınca önersem ne yazar kardeşim.
M Mehmet Kucukpolat Hectopat Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 22 11 Mayıs 2013 #13 uzalan dedi: Sen bütçeni belirt, şimdi sana baba bir sistem öneririm oyunu Ultra oynatır ama para olmayınca önersem ne yazar kardeşim. Genişletmek için tıkla... 1100 kesin kardes onerırmısın baba yıgıt ultrada sorun yasatmıcak. - - - Güncellendi - - - Mehmet Kucukpolat dedi: 1100 kesin kardes onerırmısın baba yıgıt ultrada sorun yasatmıcak Genişletmek için tıkla... Sunu unuttum, ıslemcı aynı olsa olabılırmı yoksa ıslemcıye da ayrıyetten onerıcen mi?
uzalan dedi: Sen bütçeni belirt, şimdi sana baba bir sistem öneririm oyunu Ultra oynatır ama para olmayınca önersem ne yazar kardeşim. Genişletmek için tıkla... 1100 kesin kardes onerırmısın baba yıgıt ultrada sorun yasatmıcak. - - - Güncellendi - - - Mehmet Kucukpolat dedi: 1100 kesin kardes onerırmısın baba yıgıt ultrada sorun yasatmıcak Genişletmek için tıkla... Sunu unuttum, ıslemcı aynı olsa olabılırmı yoksa ıslemcıye da ayrıyetten onerıcen mi?
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 11 Mayıs 2013 #14 VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX660 GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart
VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX660 GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 11 Mayıs 2013 #15 Ekran kartı ve ram uzalan üstadın önerdiği işlemcide dediğim gibi AMD fx6100 güzel olur bence. - - - Güncellendi - - - Yazdığın anakart zaten iyi tercih edilen bir anakart.
Ekran kartı ve ram uzalan üstadın önerdiği işlemcide dediğim gibi AMD fx6100 güzel olur bence. - - - Güncellendi - - - Yazdığın anakart zaten iyi tercih edilen bir anakart.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 11 Mayıs 2013 #16 Ortalık karıştı ya Kasa+PSU var mı?
M Mehmet Kucukpolat Hectopat Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 22 11 Mayıs 2013 #17 Constantine dedi: Ekran kartı ve ram uzalan üstadın önerdiği işlemcide dediğim gibi AMD fx6100 güzel olur bence. - - - Güncellendi - - - Yazdığın anakart zaten iyi tercih edilen bir anakart. Genişletmek için tıkla... Arkadasın onerdıgı 1100 cıvarı zaten ıslemcı eklenırse yukselebılır verıcek butcem yok malesef. Bunla oynatmazmı sımdı ustadım ultrada kasmadan baba yıgıt gıbı - - - Güncellendi - - - uzalan dedi: Ortalık karıştı ya Kasa+PSU var mı? Genişletmek için tıkla... PSU nedır acaba ? Kasa normal boyutta orta derece olmaz mı ?
Constantine dedi: Ekran kartı ve ram uzalan üstadın önerdiği işlemcide dediğim gibi AMD fx6100 güzel olur bence. - - - Güncellendi - - - Yazdığın anakart zaten iyi tercih edilen bir anakart. Genişletmek için tıkla... Arkadasın onerdıgı 1100 cıvarı zaten ıslemcı eklenırse yukselebılır verıcek butcem yok malesef. Bunla oynatmazmı sımdı ustadım ultrada kasmadan baba yıgıt gıbı - - - Güncellendi - - - uzalan dedi: Ortalık karıştı ya Kasa+PSU var mı? Genişletmek için tıkla... PSU nedır acaba ? Kasa normal boyutta orta derece olmaz mı ?
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 11 Mayıs 2013 #18 Bence yapılan önerilerden sonra uzalan üstadın dediği gibi olursa sorun çıkmaz emin ol
M Mehmet Kucukpolat Hectopat Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 22 11 Mayıs 2013 #19 KASA DEDIDE KASA BENIM NASIL DESEM ORTA BOY PSU YU NEDIR BILMIYORUM SIGARMI ICINE ACABA USTADIN DEDIKLERI GUZEL DE sıgarmı acaba?
KASA DEDIDE KASA BENIM NASIL DESEM ORTA BOY PSU YU NEDIR BILMIYORUM SIGARMI ICINE ACABA USTADIN DEDIKLERI GUZEL DE sıgarmı acaba?
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 11 Mayıs 2013 #20 İşlemcide sorun olmaz zaten ağırlık karta gidecek birde anakartın otomatik hız aşırtma özelliği var zaten - - - Güncellendi - - - Oooh o zaman kasa Atx anakartı alıyorsa problem yok ama psu öğrenmen lazım ekran kartına yetersiz gelebilir 80+ bir psu alman gerekebilir.
İşlemcide sorun olmaz zaten ağırlık karta gidecek birde anakartın otomatik hız aşırtma özelliği var zaten - - - Güncellendi - - - Oooh o zaman kasa Atx anakartı alıyorsa problem yok ama psu öğrenmen lazım ekran kartına yetersiz gelebilir 80+ bir psu alman gerekebilir.