O OceanWave Ziyaretçi 20 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar HD7850 kartım var. BF4 orijinal oyun. Mantle seçeneği yok ayarlarda. Son sürücü yüklü bende Amd'nin yani güncel. Mantleye geçemiyorum.
Arkadaşlar HD7850 kartım var. BF4 orijinal oyun. Mantle seçeneği yok ayarlarda. Son sürücü yüklü bende Amd'nin yani güncel. Mantleye geçemiyorum.
Zeki Mürmeyen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.134 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #2 Belki de desteklemiyordur
Batuhan K. Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 664 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #4 Hayır. Desteklemesi gerek HD 7850'nin.
Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #5 Son Mantle driver'ını yaptınız değil mi ?
Zeki Mürmeyen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.134 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #6 Berat Mindiloğlu dedi: Son Mantle driver'ını yaptınız değil mi ? Genişletmek için tıkla... Mantle driver'ı derken? Arkadaş da benim gibi 14.7 Beta sürücüsünü kurmuş sanırsam.
Berat Mindiloğlu dedi: Son Mantle driver'ını yaptınız değil mi ? Genişletmek için tıkla... Mantle driver'ı derken? Arkadaş da benim gibi 14.7 Beta sürücüsünü kurmuş sanırsam.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 20 Ağustos 2014 #7 Buradan yaptıkları ayarlara bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buradan yaptıkları ayarlara bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #10 Silinen üye dedi: Mantle driver'ı derken? Arkadaş da benim gibi 14.7 Beta sürücüsünü kurmuş sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla mantle'nin de driver' ı var.
Silinen üye dedi: Mantle driver'ı derken? Arkadaş da benim gibi 14.7 Beta sürücüsünü kurmuş sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla mantle'nin de driver' ı var.