HD7850 CrossFire R9 280x'i geçer mi ?

O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar HD7850 2 GB kartım var. Ben CrossFire yapmak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla HD7970'i bile testlerde geçiyor. Ne kadar doğrudur bilemediğim için konu açma gereksinimi duydum. R9 280x'i falan geçer mi oyunlarda? Ne kadar fark olur? Tüm oyunlar destekliyor mu? Birde aynı marka olması mı lazım?

Her oyun desteklemez. O yüzden de satın kartınızı ve temizinden R9 290 ya da R9 290X alın.

Kartı satsam 200 TL. eder ve benim bütçem 400 TL. 600 TL'ye en fazla R9 280 alabilirim. Bende bu yüzden CrossFire yapmak istedim. Corsair 200R kasadan çıkan güç kaynağını kullanıyorum. 550W.

R9 280 alabilirsiniz o zaman. Umarım psu sorun olmaz. Ayrıca kartı 250'den aşağıya bırakma.

Yetiyor tabii ki. Süper kart ben ilerisi için almayı düşünüyordum. Testlerde R9 280'i geçiyorsa R9 280 almak mantıklı mı?

Yok 2. el olmaz. Yeni çıkacak oyunlardan korkuyorum ya. 1080P monitör alacağım. Low'da oynamak istemiyorum.

O zaman biraz idare et. Hala rahatlıkla gideri var o kartın. Paran denkleşince R9 290 alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…