hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.839 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 29 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar ekran kartının bios sürümünün eski olduğunu gördüm ve yeni sürümü mevcut, nasıl yükleyebilirim veya yükleyince neler değişir bilgi verir misiniz. Video Bios Collection | techPowerUp VGA Bios Collection: Asus HD 7850 2048 MB | techPowerUp Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2014
Arkadaşlar ekran kartının bios sürümünün eski olduğunu gördüm ve yeni sürümü mevcut, nasıl yükleyebilirim veya yükleyince neler değişir bilgi verir misiniz. Video Bios Collection | techPowerUp VGA Bios Collection: Asus HD 7850 2048 MB | techPowerUp
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 30 Ocak 2014 #2 Daha önce böyle bir işlem yapmadım ancak bu şekilde bir video var incelemeni tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Daha önce böyle bir işlem yapmadım ancak bu şekilde bir video var incelemeni tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Ocak 2014 #3 Aynı modelin BIOS'unu yükleyebilirsiniz ancak. Standart olmayan bir sürüm yüklerseniz kart bozulur.
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.839 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 31 Ocak 2014 #4 Recep Baltaş dedi: Aynı modelin BIOS'unu yükleyebilirsiniz ancak. Standart olmayan bir sürüm yüklerseniz kart bozulur. Genişletmek için tıkla... Bulduğum bios sürümü birebir uyuyor ama yüklememe değer mi bilmiyorum.
Recep Baltaş dedi: Aynı modelin BIOS'unu yükleyebilirsiniz ancak. Standart olmayan bir sürüm yüklerseniz kart bozulur. Genişletmek için tıkla... Bulduğum bios sürümü birebir uyuyor ama yüklememe değer mi bilmiyorum.