canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 27 Mayıs 2013 #11 arkham dedi: Memnunum derken ne kadar memnunsun? Mesela son çıkan oyunlardan hangi ayar ve çözünürlükte bu sistemden kaç FPS aldın, örnek verir misin? Genişletmek için tıkla... Berbat çözünürlük için özür dilerim. Telefonun suçu, benim değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
arkham dedi: Memnunum derken ne kadar memnunsun? Mesela son çıkan oyunlardan hangi ayar ve çözünürlükte bu sistemden kaç FPS aldın, örnek verir misin? Genişletmek için tıkla... Berbat çözünürlük için özür dilerim. Telefonun suçu, benim değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2013 #12 Oyundaki ayarları gösterdin, ekranın köşesindeki FPS'yi gösterdin. Ancak hiç birini göremedik kalite yüzünden.
Oyundaki ayarları gösterdin, ekranın köşesindeki FPS'yi gösterdin. Ancak hiç birini göremedik kalite yüzünden.
U user Hectopat Katılım 26 Mayıs 2013 Mesajlar 87 27 Mayıs 2013 #13 Aynen görüntü kalitesi kötü ama FPS`yi manuel olarak zoom yaptığı için gördüm ama ayarları göremedim keşke onlara zoom yapsaydın.
Aynen görüntü kalitesi kötü ama FPS`yi manuel olarak zoom yaptığı için gördüm ama ayarları göremedim keşke onlara zoom yapsaydın.