HD7850 Ekran kartı PSU Önerisi

AkınDurmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ekran kartımı yenileyeceğim ama şu anda kullandığım güç kaynağı 230 watt ve çok az alacağım ekran kartı çalışmaz diye düşündüm. O yüzden almadan önce bir sorayım dedim alacağım güç kaynağı
Xigmatek Tauro Serisi 80Plus 500W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Ekran kartı ise bu Sapphire Hd7850 Dual-X Oc Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar uygun gördüm düşüncelerinizi yazmanızı isterim nasıl olur mu? İşlemcim biraz eski bide bu sorun çıkarır mı? İşlemcim intelcore 2 duo mu ne ole bir şey yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master 500w yeterli olucaktır yada Cooler master elit 460 w tercih senin.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    88,1 KB · Görüntüleme: 677
Ekran kartı fiyatına göre güzel bir seçim ancak o ekran kartını 500 w bir güç kaynağı kaldırmaz araştırma yapabilirsin bu karta minimum 550 w diyorlar, bence 600 w ideal olacaktır.

Ayriyeten ekran kartı anakartına uyumlu mu ona dikkat etmelisin. 2 slot kaplıyor, pci express 3 olması lazım.

Ekran kartı fiyatına göre güzel bir seçim ancak o ekran kartını 500 w bir güç kaynağı kaldırmaz araştırma yapabilirsin bu karta minimum 550 w diyorlar, bence 600 w ideal olacaktır.

Ayriyeten ekran kartı anakartına uyumlu mu ona dikkat etmelisin. 2 slot kaplıyor, pci express 3 olması lazım.
Ekran kartım sığıyor ama o takılan yer pcex 2.0 galiba uymaz mı?

Ekran kartım sığıyor ama o takılan yer pcex 2.0 galiba uymaz mı?

Uyar, ancak az da olsa performans farkı olur. Bu nedenle ya farklı bir pcı 2.0 ekran kartı bak ya da sana yeni bir anakart önerelim diyeceğim fakat unutma ki yeni anakart eğer soket farklıysa yeni bir işlemci gerektirir.

Uyar, ancak az da olsa performans farkı olur. Bu nedenle ya farklı bir pcı 2.0 ekran kartı bak ya da sana yeni bir anakart önerelim diyecem fakat unutma ki yeni anakart eğer soket farklıysa yeni bir işlemci gerektirir.
Gta 4, BF 4 birde Gta 5 pc için çıkınca onları oynasam yeter ne kadar performans gider ki ?

Performans farkına gelince kulak duyumu olarak %5 gibi bir şey duydum( Denemedim, sadece duyum).

Gta 4, Bf4 vs. gelecek olursak oyunun performansını en fazla etkileyen parça ekran kartı ancak işlemcinin de iyi bir şey olması lazım ki o oyunları kasmadan ısınmadan oynayabilesin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı