HD7850 O.C. vs GTX660 DIRECTCU II O.C.

• Konuyu başlatan denizk52
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D

denizk52

Ziyaretçi
Haziran Ayına Doğru GTA 5 için PC toplayacağım ekran kartına da tam karar veremedim.Yardımcı olursanız sevinirim. Çok abartmaya gerek oyunlarda güzel grafik olsun yeter

EKRAN KARTLARI:VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

VATAN COMPUTER - ASUS - HD7850 DirectCU 1GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart

Gta V oynamam için hangisi daha iyi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haziran Ayına Doğru GTA 5 İçin Pc Toplayacağım Ekran Kartalında Tam karar veremedim.Yardımcı olursanız sevinirim.Çok abartmaya gerek Oyunlarda Güzel grafik olsun yeter

Diğer sistem bileşenlerini de belirle ona göre bir sistem çıkar ortaya. Bütçen hesaba katılması lazım.

Hocam Allah aşkına 8 ay var daha. O gün gelince en sağlıklı tavsiye yapılır. Konuyu kilitliyorum. Kartı almadan önce konuyu: sistem özellikleriniz ve bütçenizi belirtip açarsınız.

İyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…