emirkayaoz Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #1 RAM 12 GB DDR3 Ekran kartı AMD RADEON HD7850 Anakart GİGABYTE GA-B85M-D3H İşlemci İNTEL İ5 4570 Oyunu eylül civarı Steam'den aldım ve şimdi oynamaya fırsat buldum indirdim oynayayım dedim 2K ekranı geliyor ardından bir kasma ve oyundan atıyor. Benchmark utilty i açtığımda medium 1080PDE 130 FPS civarı alıyordum sorun ne acaba?
Oyunu eylül civarı Steam'den aldım ve şimdi oynamaya fırsat buldum indirdim oynayayım dedim 2K ekranı geliyor ardından bir kasma ve oyundan atıyor. Benchmark utilty i açtığımda medium 1080PDE 130 FPS civarı alıyordum sorun ne acaba?
A AkO Hectopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 391 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #2 Driver güncelle (senin kartın için olan en son dürümü indir) Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center indir ve yükle. Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Dec 2021) Download bu da indirip içindekileri bir klasöre çıkar sonra install all BAT çalıştır otomatik olarak hepsini yüklücek. bilgisayarını yeniden başlat işlem tamam Artı 0 Eksi
Driver güncelle (senin kartın için olan en son dürümü indir) Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center indir ve yükle. Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Dec 2021) Download bu da indirip içindekileri bir klasöre çıkar sonra install all BAT çalıştır otomatik olarak hepsini yüklücek. bilgisayarını yeniden başlat işlem tamam
KS KS emirkayaoz Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #3 Yok olmadı hocam. Hepsini yaptım. Artı 0 Eksi