HD7850 vs Gtx750 Ti Ve R9 270

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu kartlar arasından hangisi daha yüksek performans verir ? Yeni kart gibi şeyler söylemeyin lütfen performans açısından soruyorum. Oyunlardaki fps performansları.

Ayrıca HD7850 neden Vatan ' da yok ? Asus olan modeli. Eski olduğu , artık alıcı olmadığı için mi yoksa stokta mı kalmadı ?

@Recep Baltaş Detaylı açıklama yapar mısınız ?

@Recep Baltaş Gene bir klasik soru . Benim kart nasıl ? Kaç yıl gider high gider ? Örneğin yeni çıkacak bir oyunu az çok tahmin edebilirsiniz high ayarda açabilir mi ? Lütfen detaylı açıklayın bir daha sormayacağım sizde açıklama yapmaktan sıkılmışsınızdır.

Kaç yıl idare eder nasıldır iyi midir ? Vatan' da neden satılmıyor eski olduğu için mi ?

@Recep Baltaş ?

Sizden de iyi olduğunu duydum artık tamamdır. İçim rahat.
2 ay önce aldım sistemi bütçeye HD7850 uygundu o zaman fiyatı 440 TL' idi. Bende aldım iyi ki almışım.
Millet Gtx760 ' lar Gtx750 Ti ' ler alırken benim karttan bahseden yoktu kötü kart gibi bir fikir uyandırmıştı. Burada incelemesi bile yok kartın. Siz inceleseydiniz süper olurdu.
Tekrar teşekkürler.
Sende HD7850 var sanırım. İyi bir karttır ve 2 yıl daha seni idare edecektir. Rx serisi ile satıştan kalkması normal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…