HD7850 vs Gtx750 Ti Ve R9 270

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 832
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu kartlar arasından hangisi daha yüksek performans verir ? Yeni kart gibi şeyler söylemeyin lütfen performans açısından soruyorum. Oyunlardaki fps performansları.

Ayrıca HD7850 neden Vatan ' da yok ? Asus olan modeli. Eski olduğu , artık alıcı olmadığı için mi yoksa stokta mı kalmadı ?

@Recep Baltaş Detaylı açıklama yapar mısınız ? :)

@Recep Baltaş Gene bir klasik soru . :) Benim kart nasıl ? Kaç yıl gider high gider ? Örneğin yeni çıkacak bir oyunu az çok tahmin edebilirsiniz high ayarda açabilir mi ? Lütfen detaylı açıklayın bir daha sormayacağım sizde açıklama yapmaktan sıkılmışsınızdır. :)

Kaç yıl idare eder nasıldır iyi midir ? Vatan' da neden satılmıyor eski olduğu için mi ?

@Recep Baltaş ?

Sizden de iyi olduğunu duydum artık tamamdır. İçim rahat. :)
2 ay önce aldım sistemi bütçeye HD7850 uygundu o zaman fiyatı 440 TL' idi. Bende aldım iyi ki almışım.
Millet Gtx760 ' lar Gtx750 Ti ' ler alırken benim karttan bahseden yoktu kötü kart gibi bir fikir uyandırmıştı. Burada incelemesi bile yok kartın. :) Siz inceleseydiniz süper olurdu.
Tekrar teşekkürler.
Sende HD7850 var sanırım. İyi bir karttır ve 2 yıl daha seni idare edecektir. Rx serisi ile satıştan kalkması normal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı