HD7970 Matrix Video ve Resimler

Anladım usta elimden geldiği kadar çabuk geçeceğim Sıcaklık olayı yan kapağı açık mı tutsam :/

Olum ne biliyim ben Windows 7'yi hafızamdan sileli çok zaman oldu. Hiç bakmadım 7 mi 8 mi diye, bu kartı alan adam 8 kullanır heralde diye düşündüm. 75 derece biraz fazla ama kasanın içi nasıl, ortam çok sıcakmı, fanların durumu ne bunlarında etkisi olabilir. Ayrıca hangi oyun?

Hayırlı, uğurlu olsun kardeş. Güle güle kullan

Abi kasanın içi kalabalık bayağı fan toplam 5 tane var 2 tane 200mm 2 tane 140mm birde egzoz :/ kasanın içini nasıl toplayacağı mı bilmiyorum :/ Crysis3 3 oynadım abi.

- - - Güncellendi - - -

Hayırlı, uğurlu olsun kardeş. Güle güle kullan
çok sağol değerli üstadım bu zamana kadar yardımın için

- - - Güncellendi - - -

Hayırlı olsun güle güle kullan
Çok teşekkür ettim kardeşim yardımların için

Rica ederim. Elimizden geldiğince her zaman yardımcı oluruz Faydamız olduysa ne mutlu.

Çok sıcakkanlısın yav Bir insan bu kadar mı içten olur video da ? Bu arada annen, baban, sülalen rahat bir nefes almıştır artık.

Crysis 3 çok sağlam oyun ben kaç derece olduğunu hatırlamıyorum ama kart anırtıyor oyun. GPU tweek programında kartın dereceye göre fan ayarı var onları kendin yapabiliyorsun, birde bak fan devri kaçta... Tabi 70 falan Crysis gibi bir oyuna normal dir, havaların sıcak olduğunu düşününce olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…