HD7970 Matrix Video ve Resimler

Anladım usta elimden geldiği kadar çabuk geçeceğim Sıcaklık olayı yan kapağı açık mı tutsam :/
Kesinlikle hayır. Yan kapak kapalı kalmalı. Kasanın içinde kablo saklama delikleri var mı ? Kabloları arkadan geçirmek için. Hayırlı olsun bu arada. Gözün aydın.

Anladım Abi'm kabloları bir ayarlamam lazım :/

- - - Güncellendi - - -

Kesinlikle hayır. Yan kapak kapalı kalmalı. Kasanın içinde kablo saklama delikleri var mı ? Kabloları arkadan geçirmek için. Hayırlı olsun bu arada. Gözün aydın.

Çok sağol dostum teşekkür ederim daha iyisi senin olsun var dostum kablo delikleri ama beceremedim

- - - Güncellendi - - -

Çok sıcakkanlısın yav Bir insan bu kadar mı içten olur video da ? Bu arada annen, baban, sülalen rahat bir nefes almıştır artık.
Valla tebrik mesajları alıyorum Yakında belediye başkanlığına adayım Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım Beğendmene çok sevindim dostum heyecanlandım videoda konuşamadım

- - - Güncellendi - - -

Abi kartın fan devirleri 50 55 oluyor program konusunda beni aydınlatırsanız çok iyi olur :/ Hiçbir bilgim yok program hakkında :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…