MxmphisPlaya Femtopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Bende Radeon HD8600M var fakat AMD'nin sitesinde 8630M, 8670M ve 8690M driverları var. Hangisini yüklemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
Bende Radeon HD8600M var fakat AMD'nin sitesinde 8630M, 8670M ve 8690M driverları var. Hangisini yüklemeliyim?
adagezer Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 304 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 Win+r ile çalıştır komutuna DxDiag yazın, ekran kartı tam modelini öğrenebilirsiniz.
MxmphisPlaya Femtopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #3 adagezer dedi: Win+r ile çalıştır komutuna DxDiag yazın, ekran kartı tam modelini öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam ordan baktım zaten o yüzden buraya konu açtım çünkü orda da aynı şekilde hd8600m yazıyor
adagezer dedi: Win+r ile çalıştır komutuna DxDiag yazın, ekran kartı tam modelini öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam ordan baktım zaten o yüzden buraya konu açtım çünkü orda da aynı şekilde hd8600m yazıyor
adagezer Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 304 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #4 Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net Bu link yardımcı olabilir.
Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net Bu link yardımcı olabilir.