Samst Hectopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2019 #1 Merhaba, benim HDD'im %100 kullanılıyor. Bunun çözümü nedir acaba? Bu arada Windows'um SSD'ye kurulu fakat oyunlarım HDD'ye kurulu. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2019
Merhaba, benim HDD'im %100 kullanılıyor. Bunun çözümü nedir acaba? Bu arada Windows'um SSD'ye kurulu fakat oyunlarım HDD'ye kurulu.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Ekim 2019 #2 Diski kullanan program var mı kontrol et. Disk %100 kullanıldığında görev yöneticisini aç ve oradan en çok kullanan programı bul.
Diski kullanan program var mı kontrol et. Disk %100 kullanıldığında görev yöneticisini aç ve oradan en çok kullanan programı bul.
Samst Hectopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2019 #3 Caner Uncu dedi: Diski kullanan program var mı kontrol et. Disk %100 kullanıldığında görev yöneticisini aç ve oradan en çok kullanan programı bul. Genişletmek için tıkla... Şimdi değişiklik gösteriyor mesela Steamı açtığımda başlıyor bazen bazende Bilgisayarı açtığımda oluyor şuan CS:GO oynuyorum bir sıkıntı yok.
Caner Uncu dedi: Diski kullanan program var mı kontrol et. Disk %100 kullanıldığında görev yöneticisini aç ve oradan en çok kullanan programı bul. Genişletmek için tıkla... Şimdi değişiklik gösteriyor mesela Steamı açtığımda başlıyor bazen bazende Bilgisayarı açtığımda oluyor şuan CS:GO oynuyorum bir sıkıntı yok.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Ekim 2019 #4 Anlık veya herhangi bir işlem yapıldığında %100'e çıkması normal. Disk kullanıldığından öyle oluyor. Bir sorun teşkil etmiyorsa sorun yok.
Anlık veya herhangi bir işlem yapıldığında %100'e çıkması normal. Disk kullanıldığından öyle oluyor. Bir sorun teşkil etmiyorsa sorun yok.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 23 Ekim 2019 #5 HDD Tune ile HDD'yi kontrol et. Ayrıca Windows 10 gibi hatalı işletim sistemi kullanıyorsan Windows 7'ye geçmeni tavsiye ederim.
HDD Tune ile HDD'yi kontrol et. Ayrıca Windows 10 gibi hatalı işletim sistemi kullanıyorsan Windows 7'ye geçmeni tavsiye ederim.