Şu ankini depolama olarak tutup SSD almanız daha mantıklı bir hareket olur.Yeni HDD bu sorunu çözer mi?
Bunu anlayabilmemiz için, HD Tune Pro ile health ve error scan taraması yaptırarak görsel eklemelisiniz.HDD mi bozuk?
Şu ankini depolama olarak tutup SSD almanız daha mantıklı bir hareket olur.
Bunu anlayabilmemiz için, HD Tune Pro ile health ve error scan taraması yaptırarak görsel eklemelisiniz.
100-200 TL civarında SSD önerisi alabilir miyim?%100 kullanım için illa HDD'nin bozuk olması gerekmiyor, yavaş HDD'lerde normal bir durum bu. HDD değiştireceğiniz zaman 1 TB almanız durumunda 200-250 TL civarında harcama yapacaksınız. Aynı harcamayı 120-240 GB SSD almak için yapın. Şu anki HDD'yi de oyunlar için ve depolama için kullanın.
240 var bu fiyatlarda ama performansı ve ömrü konusunda garanti vermiyorum;100-200 TL civarında SSD önerisi alabilir miyim?
Performansı ve ömrü konusunda garanti verebileceğiniz var mı?240 var bu fiyatlarda ama performansı ve ömrü konusunda garanti vermiyorum;
120 GB yeterli diye düşünüyorum. İçerisine pek bir şey kuracağımı sanmıyorum. İşletim sistemi ve belki 1-2 oyun. Onun dışında boş kalır.WD Green modelini alabilirsiniz fakat 120 GB. 2 katı alan isterseniz diye alternatif sundum 2. seçeneği. WD, Samsung, Corsair gibi markaların ürünlerini alabilirsiniz.
O zaman F/P açısından WD Green alabilirsiniz.120 GB yeterli diye düşünüyorum. İçerisine pek bir şey kuracağımı sanmıyorum. İşletim sistemi ve belki 1-2 oyun. Onun dışında boş kalır.