Hdd açılmıyor

İsmail Budak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar içinde windows yüklü hdd açılmıyor. Bende başka bir hdd takıp windows yükledim bi ihtimal bozuk hard diski ikinci hard disk olarak çalıştırrımda içindeki bilgileri alırım diye ama yine açılmadı. Bu hdd yi nasıl açabilirim ? Içindeki bilgileri almam lazım :)

Mobilden girdigim için kelime hatası yapmışsam özür dilerim :)

Bir usb ye linux kur ben pardus gnome tercih ederim. Pc yi usb den aç. Daha sonra başka bir usb al. Bu usb Windows un HDD olarak gördüğü olanlardan değil. Usb yi bağla dosyaları kopyala yapıştır yap. 2.bir yol var o da eski pc , yeni pc olarak tanımlama var. Onu da ben bilmiyorum.

Başka bilgisayardan Windows yüklediysen zaten o disk açılmaz. O bilgisayarın donanımlarına göre sürücü kurdu işletim sistemi. Bu sürücüler de senin bilgisayarın ile uyumsuz.

Hayır şimdi şöyle oldu; Bilgisayarımda 2 tane hard disk vardı. Birinin içinde Windows vardı (bozulan hdd) diğer had diskte ise program setuplarım ders notlarım vs. vardı. Ama içinde Windows yüklü hard diskim bozulunca mecburen yedekler için kullandığım hdd ye Windows kurdum. Ana hard diskteki verilerimi kurtarma imkanım yokmu ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı