mzahit18 Hectopat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 177 4 Ağustos 2014 #1 IDE modunda kullanıyorum, AHCI moduna almak için AHCI yazan yere basmam yeterli mi ? Yoksa başka bişey yapmam gerekiyor mu ? Yardımcı olur musunuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2014
IDE modunda kullanıyorum, AHCI moduna almak için AHCI yazan yere basmam yeterli mi ? Yoksa başka bişey yapmam gerekiyor mu ? Yardımcı olur musunuz ?
İ İbrahimdlgr Ziyaretçi 4 Ağustos 2014 #2 Eğer sistemin ide moduna kurulmuş ise AHCI ya aldıgında sistem açılırken mavi ekran verebilir. EN sağlıklısı AHCI ya aldıktan sonra format atmak.
Eğer sistemin ide moduna kurulmuş ise AHCI ya aldıgında sistem açılırken mavi ekran verebilir. EN sağlıklısı AHCI ya aldıktan sonra format atmak.
mzahit18 Hectopat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 177 4 Ağustos 2014 #3 Yani AHCI'ye bastıktan sonra herhangi bir kurulum yapmadan direk format atabiliriz. Öyle mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2014
İ İbrahimdlgr Ziyaretçi 4 Ağustos 2014 #4 Evet bir kuruluma ihtiyaç yok. Formattan sonra anakartının chipsetini de sağlıklı kurarsan ahcı nın tam performansını alırsın. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2014
Evet bir kuruluma ihtiyaç yok. Formattan sonra anakartının chipsetini de sağlıklı kurarsan ahcı nın tam performansını alırsın.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Ağustos 2014 #5 BIOS'a girip SATA Mode ayarını AHCI yapın ve kaydedip çıkın. Kurulumdan sonra AHCI etkinleştirmek için: Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme » Technopat
BIOS'a girip SATA Mode ayarını AHCI yapın ve kaydedip çıkın. Kurulumdan sonra AHCI etkinleştirmek için: Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme » Technopat
monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #6 SSD AHCI modunda kurulu HDD'i de AHCI moduna alabiliyor muyuz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Ağustos 2014 #7 monaktus dedi: SSD AHCI modunda kurulu HDD'i de AHCI moduna alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet, sabit diskler için de AHCI geçerlidir.
monaktus dedi: SSD AHCI modunda kurulu HDD'i de AHCI moduna alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet, sabit diskler için de AHCI geçerlidir.
monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #8 MF dedi: Evet, sabit diskler için de AHCI geçerlidir. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğim iyi oldu eve gider gitmez HDD'i de AHCI moduna almayı düşünüyorum. Gerçi SSD otomatik olarak AHCI modunda kurulu gelmişti. HDD'in AHCI modunda olup olmadığı nereden anlayabiliriz.
MF dedi: Evet, sabit diskler için de AHCI geçerlidir. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğim iyi oldu eve gider gitmez HDD'i de AHCI moduna almayı düşünüyorum. Gerçi SSD otomatik olarak AHCI modunda kurulu gelmişti. HDD'in AHCI modunda olup olmadığı nereden anlayabiliriz.