Öncelikler merhaba. Sistemimde daha önce açtığım bir konuda kapanma şikayetleri bahsetmiştim. Tüm denemelerde rağmen devam edince kademeli olarak RAM, işlemci, anakart ve ekran kartı denedim. Sonuç aynı olunca PSU için bilgisayarcıya bıraktım. Sorun görülmedi dendi. Bu defa HDD sorunu diye düşündüm ve bu sonuçları gördüm. Sebep bu olabilir mi? Sistem beklenmedik anda birden kapanıp açılma döngüsne giriyor. En sonunda da Windows onarma ekranına yönlendiriyor. Soruna ait fotoğraf şu şekilde.
Isınma ile ilgili bir uyarı. Sensör arızası ile yanlış ölçüm olabilir fakat disk zaten ömrünü doldurmaya yakın.
En kısa sürede değiştirilmeli. Mümkünse SSD alınmalı.
Isınma ile ilgili bir uyarı. Sensör arızası ile yanlış ölçüm olabilir fakat disk zaten ömrünü doldurmaya yakın.
Anladım teşekkürler bilgi için. SSD sipariş ettim. Umarım çözülür. Askere gideceğim ve bu bilgisayar ailemin kullandığı PC. Kendime ait sistemi kaldıracağım. Sorun olmasın onlara.