SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Temmuz 2022 #1 Yeni HDD aldım PC format atacağım takmadan önce mi format atayım taktıktan sonra mı?
YardimDestek Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 693 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Tamirciliği 30 Temmuz 2022 #2 SyLaS61 dedi: Yeni HDD aldım PC format atacağım takmadan önce mi format atayım taktıktan sonra mı? Genişletmek için tıkla... Çok önemi yok ama ilk HDD tak sonra Windows'u istediğin diske kur ancak format ekranında hard diski seçmeden önce yeni aldığınız HDD'yi biçimlendirin.
SyLaS61 dedi: Yeni HDD aldım PC format atacağım takmadan önce mi format atayım taktıktan sonra mı? Genişletmek için tıkla... Çok önemi yok ama ilk HDD tak sonra Windows'u istediğin diske kur ancak format ekranında hard diski seçmeden önce yeni aldığınız HDD'yi biçimlendirin.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.564 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #3 HD Tune Pro ile bad sector testi yapın ve HD Sentinel'den sağlığını kontrol edin, bir sorun yoksa format atabilirsiniz.
HD Tune Pro ile bad sector testi yapın ve HD Sentinel'den sağlığını kontrol edin, bir sorun yoksa format atabilirsiniz.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Temmuz 2022 #4 misty rosetta dedi: HD Tune Pro ile bad sector testi yapın ve HardDiskSentinel'den sağlığını kontrol edin, bir sorun yoksa format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anki HDD çıkarıp yeni aldığımı takacağım Windows'u SSD kuracağım bir de.
misty rosetta dedi: HD Tune Pro ile bad sector testi yapın ve HardDiskSentinel'den sağlığını kontrol edin, bir sorun yoksa format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anki HDD çıkarıp yeni aldığımı takacağım Windows'u SSD kuracağım bir de.