HDD alınır mı?

Depolama birimlerinden herhangi biri için bütçeniz nedir?

Eğer HDD işimi görecekse 400 500 TL ile 1 TB HDD alabilirim. Fakat yukarıda yazdığım gibi eğer oyunlarda çok ciddi bir fark yaratıyorsa 1200 TL'yi de gözden çıkartabilirim.

Oyunlarda da ciddi fark oluyor ama. 30 saniye yükleme ekranı falan beklemek istenmez herhalde. Bir zaman sonra illallah ettirir.

Oluyor mu gerçekten o kadar? Şu ana kadar hiç HDD kullanmadım o yüzden soruyorum. Mesela GTA 5 yükleme ekranında 7200RPM bir HDD kaç saniyede açılır?

Sistem çok üst düzey bir şey değilse, 2. SSD ihtiyacı olmaz. Sistem bileşenleriniz nelerdir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oluyor mu gerçekten o kadar? Şu ana kadar hiç HDD kullanmadım o yüzden soruyorum. Mesela GTA 5 yükleme ekranında 7200RPM bir HDD kaç saniyede açılır?
Ben harici küçük bir HDD ile oynadım en fazla 10 saniye fark eder oda açılırken sadece.

Hız olarak olsa da hocam uzun vade içinde düşünmek lazım hard diskler küçük bir çarpmada bile bozulabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…