ahmetkvn Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Merhabalar, ben şimdi HDD alacağım nelere dikkat etmeliyim? Ve IDE mı SATA girişimi bunu nasıl anlarım? Kasam Game garajda satılan aquarius kasa. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Merhabalar, ben şimdi HDD alacağım nelere dikkat etmeliyim? Ve IDE mı SATA girişimi bunu nasıl anlarım? Kasam Game garajda satılan aquarius kasa.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #2 ahmetkvn dedi: Merhabalar, ben şimdi HDD alacağım nelere dikkat etmeliyim? Ve IDE mı SATA girişimi bunu nasıl anlarım? Kasam Game garajda satılan aquarius kasa. Genişletmek için tıkla... 7200RPM olmasına, markasına 1TB ve üstü olmasına (1TB altı olanların üretimi bitti 2.eldir %99).SATA girişlidir zaten IDE girişli disk kalmadı desek yeridir.
ahmetkvn dedi: Merhabalar, ben şimdi HDD alacağım nelere dikkat etmeliyim? Ve IDE mı SATA girişimi bunu nasıl anlarım? Kasam Game garajda satılan aquarius kasa. Genişletmek için tıkla... 7200RPM olmasına, markasına 1TB ve üstü olmasına (1TB altı olanların üretimi bitti 2.eldir %99).SATA girişlidir zaten IDE girişli disk kalmadı desek yeridir.
redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #3 ahmetkvn dedi: Merhabalar, ben şimdi HDD alacağım nelere dikkat etmeliyim? Ve IDE mı SATA girişimi bunu nasıl anlarım? Kasam Game garajda satılan aquarius kasa. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama SSD al HDD çok kötü yavaş çalışıyor bilgisayar. En iyisi SSD al bence 250gb bana yetiyor mesela
ahmetkvn dedi: Merhabalar, ben şimdi HDD alacağım nelere dikkat etmeliyim? Ve IDE mı SATA girişimi bunu nasıl anlarım? Kasam Game garajda satılan aquarius kasa. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama SSD al HDD çok kötü yavaş çalışıyor bilgisayar. En iyisi SSD al bence 250gb bana yetiyor mesela
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #4 ahmetkvn dedi: Merhabalar, ben şimdi HDD alacağım nelere dikkat etmeliyim? Ve IDE mı SATA girişimi bunu nasıl anlarım? Kasam Game garajda satılan aquarius kasa. Genişletmek için tıkla... Kasan SATA girişli tavsiyem bütçen yüksekse SSD alman.
ahmetkvn dedi: Merhabalar, ben şimdi HDD alacağım nelere dikkat etmeliyim? Ve IDE mı SATA girişimi bunu nasıl anlarım? Kasam Game garajda satılan aquarius kasa. Genişletmek için tıkla... Kasan SATA girişli tavsiyem bütçen yüksekse SSD alman.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 5 Şubat 2022 #5 Ben yaklaşık 6 aydır WD Blue 1TB kullanıyorum, memnunum. Seagate Barracuda 1TB diskim de 3.5 yılda bozuldu.
Ben yaklaşık 6 aydır WD Blue 1TB kullanıyorum, memnunum. Seagate Barracuda 1TB diskim de 3.5 yılda bozuldu.