HDD alırken nelere dikkat edilmelidir?

Mekanik disk yerine ssd almanı tavsiye ederim. İlla mekanik disk alacaksan da tanınmış satıcılardan alın. Çünkü tamirli yenilenmiş ürün çok fazla piyasada.

Bu üründe muhtemelen yenilenmiş ürün. Bu fiyata imkansız.

Hocam alanlarda problem çıkmıyor. Ve WD marka güvenilir HDD çok bilindik markalardan. Ayrıca fiyat konusu diyorsanız SSD değil bu HDD gayet normal bir fiyatı var. Gerçi N11 satıyor ama problem çıkacağını sanmıyorum.

Hocam alanlarda problem çıkmıyor. Ve WD marka güvenilir HDD çok bilindik markalardan.
Evet wd tabikide güvenilir. Benim dikkat edin dediği nokta yenilenmiş olması. Çünkü kısa sürede bozulabilir ayriyetten ürün 500 gb yerine 300 gb çıkabilir. Bu sorunları yaşadığım için söylüyorum. Benden tavsiye. Karar senin.

Katılıyorum ama hani Amazon gibi yerlerden almaya kalkarsa fiyat uçuyor gidiyor. Atıyorum Amazon'dan almaya kalktın. 1TB olanı 650 TL 500 GB olanı 564 TL. Yani eğer bütçe artıyorsa tabii ki bunu almalı. baktığıma göre bütçesi kısıtlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…