HDD almak mantıklı mı?

Devri biraz zor kapanır video fotoğraf gibi şeylerde hala en iyi seçenek.
Düşen SSD fiyatlarıyla birlikte 2030'lara kadar kapanacak ülkenin ekonomileri bunu belirlemiyor. Bütçesi olduğu halde hala HDD alanlar türlü türlü rezilliklere hazır olsun.

M.2 gerek yok, diskle data depolayıp oyun oynayacaksanız hiç gerek yok, ucuz hangisiyse onu alın bu durumda.
Not: Oha Ultra3D 880 olmuş.

Siz diskle ne yapacaksınız ve fazladan M.2 slotunuz var mı?

Oyun için alacağım diski. Fazladan M.2 slotum var mı bilmiyorum anakartım MSI Z270-A Pro.

Oyun için alacağım diski. Fazladan M.2 slotum var mı bilmiyorum anakartım MSI Z270-A Pro.
1 adet bulunuyor, ya SATA SSD ya SATA HDD.
Oyunların hızlı açılması açısından SSD öneriyorum fakat biraz daha fazla verirsiniz. GB isteğinize göre yardımcı olmaya çalışırım.

1 adet bulunuyor, ya SATA SSD ya SATA HDD.
Oyunların hızlı açılması açısından SSD öneriyorum fakat biraz daha fazla verirsiniz. GB isteğinize göre yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam 1 TB HDD almayı düşünüyordum fakat kararsız kaldım. SSD hız açısından daha iyi fakat 500 GB.

Hocam 1 TB HDD almayı düşünüyordum fakat kararsız kaldım. SSD hız açısından daha iyi fakat 500 GB.
500GB size yeter mi diye düşünün sonra 1TB alacak bütçem var mı diye düşünün ve HDD vs SSD oyun açılma sürelerine bakın, milyon tane benchmark var internette.

500GB size yeter mi diye düşünün sonra 1TB alacak bütçem var mı diye düşünün ve HDD vs SSD oyun açılma sürelerine bakın, milyon tane benchmark var internette.

Hocam 1 dakika gibi süreler gördüm benchmarklarda. O yüzden SSD almayı düşünüyorum. 500 GB yetmez gibi. 1 TB için biriktirmeyi planlıyorum. Olmazsa 500 GB SSD alırım.
Böyle bir SSD alabilirim mesela ama ne kadar güvenilir? Orası tartışılır.

Hocam 1 dakika gibi süreler gördüm benchmarklarda. O yüzden SSD almayı düşünüyorum. 500 GB yetmez gibi. 1 TB için biriktirmeyi planlıyorum. Olmazsa 500 GB SSD alırım.
Böyle bir SSD alabilirim mesela ama ne kadar güvenilir? Orası tartışılır.
Bu SSDnin içindeki hiç bir parça gerçek anlamda bilinmiyor hocam, kontrolcüsünün SMI2258XT olduğunu düşünüyoruz(ki rezalettir) diğer bileşenleri Allah bilir.

Ben genelde bu listeyi kullanırım tavsiye verirken, @Rambo Okan Güler yapımı.
Benim SATA önerim bu
Bütçem düşük diyorsanız da bu

CS900 birkaç soruna sahip bir disktir fakat çok fazla şikayet görmek hala nasip olmadığı için uyararak öneriyorum. Kendi firmwaresini silebiliyor ya da data kayıplarına sebep olabiliyor fakat fiyatı ile telafi ediyor ve içinde önemli data depolanmayacaksa o kadar da önemli değil bana kalırsa. Bu hatayı 3-4 defa gördüm şu ana kadar burada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı