T torresinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 105 2 Şubat 2020 #1 GTA 5' i WD10EZEX 1TB üzerine kurmuştum. Ayarları çok düşürsem de hatta ortalama 130 FPS almama rağmen sık sık anlık takılmalar, donmalar meydana geliyor. Bunun nedeni ne olabilir? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
GTA 5' i WD10EZEX 1TB üzerine kurmuştum. Ayarları çok düşürsem de hatta ortalama 130 FPS almama rağmen sık sık anlık takılmalar, donmalar meydana geliyor. Bunun nedeni ne olabilir? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #2 HDD FPS düşüklüğüne değil, menüde ve geçişlerde takılmaya sebep olur.
LaQuica18 Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #3 HABAR dedi: HDD FPS düşüklüğüne değil, menüde ve geçişlerde takılmaya sebep olur. Genişletmek için tıkla... Hayır, bozuk harddisk textureların vs. geç yüklenmesine sebep olabilir.
HABAR dedi: HDD FPS düşüklüğüne değil, menüde ve geçişlerde takılmaya sebep olur. Genişletmek için tıkla... Hayır, bozuk harddisk textureların vs. geç yüklenmesine sebep olabilir.