HDD anormal sesler ve bazı garip parametreler

Makaleler
18
Arkadaşlar HDD bad sector sırasında çok yavaş hatta yanıt vermiyor. Bu işlemler sırasında tıkırtı çıkarıyor. Ve healt yazan kısımda hatalar var.

1.png

Adsız.png

Zaten içi boş sayılır, birkaç dosyam var. Ama merak ettiğim şey ise bunlar ne anlama geliyor (özellikle health kısmı).
Kısaca kurtarılamaz hata Sector' ler arızalanmış sorunun en büyük sebebi ısı normal bi diskten baya sıcak durumda diskiniz kasa havalandırmasını düzeltin yeni diskinizdede sorun olabilir

Diskin üstüne toprak at.
Sonra helva yap.
Soğuk bir bardak su iç.
Yeni HDD al.
Başka bir şey yapmana gerek yok.
Paran varsa SSD alabilirsin HDD yerine.

Diskin üstüne toprak at.
Sonra helva yap.
Soğuk bir bardak su iç.
Yeni HDD al.
Başka bir şey yapmana gerek yok.
Paran varsa SSD alabilirsin HDD yerine.

Neyse artık bir içini açar, sesin kaynağını bulurum. Ne de olsa artık kullanılamaz. Zaten bozuk bir laptoptan almıştım. 2. Disk olarak yeni kullanmaya başlamıştım. Kaybedecek birşey yok, değil mi? 😀

Neyse artık bir içini açar, sesin kaynağını bulurum. Ne de olsa artık kullanılamaz. Zaten bozuk bir laptoptan almıştım. 2. Disk olarak yeni kullanmaya başlamıştım. Kaybedecek birşey yok, değil mi? 😀
ses okuyucu lazer kafadan geliyor kafa atmak deniyor halk dilinde ömrünü tüketmiş ani kapagı açınca o sesi duyamayabilirsiniz

O sesin kaynağı o olmasa bile o disk zaten ölü.
İkinci disk olarak da kullanma, diske Thanos girmiş gibi verileri kaybedebilirsin en önemli anda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı