Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Temmuz 2014 #11 BrMasPrq dedi: Yinede yardımcı olduğun için teşekkürler. PS3'ümün HDD'sini taksam olur mu? BIOS'u açabildim şimdi. Peki BIOS'tan ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Default edip tekrar açın, açabiliyorsanız. Açtığınızda HDD içindeki yedeklerinizi farklı bir disk veya belleğe alın. Ardından kendi HDD markanızın LLF aracı ile LLF yapın.
BrMasPrq dedi: Yinede yardımcı olduğun için teşekkürler. PS3'ümün HDD'sini taksam olur mu? BIOS'u açabildim şimdi. Peki BIOS'tan ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Default edip tekrar açın, açabiliyorsanız. Açtığınızda HDD içindeki yedeklerinizi farklı bir disk veya belleğe alın. Ardından kendi HDD markanızın LLF aracı ile LLF yapın.
A alpkaan11 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #12 Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Ben çözümü buldum. VAIO'nun kurtarma bölümü varmış. Oradan Win7'ye geri dönüş yapıp, Win8'e belki tekrar geçerim Yine olmadı bu defa operating system not found diyor. Bu defa ne yapmalıyım?
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Ben çözümü buldum. VAIO'nun kurtarma bölümü varmış. Oradan Win7'ye geri dönüş yapıp, Win8'e belki tekrar geçerim Yine olmadı bu defa operating system not found diyor. Bu defa ne yapmalıyım?
Burak_Dalkiran Kilopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #13 Yapacak hiçbir şey yok işletim sistemi bulunamadı diyor.
A alpkaan11 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #14 Burak_Dalkiran dedi: Yapacak hiçbir şey yok işletim sistemi bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Yani yeni harddisk alıp Win8 Cd'si alıp tekrar kuracağım. Böylemi yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2014
Burak_Dalkiran dedi: Yapacak hiçbir şey yok işletim sistemi bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Yani yeni harddisk alıp Win8 Cd'si alıp tekrar kuracağım. Böylemi yapmam lazım?
A alpkaan11 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #15 Windows sürümünü yükleyebilirsen tekrar yükle.
A alpkaan11 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #16 Cosmicdrago dedi: Windows sürümünü yükleyebilirsen tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Yüklemeye çalıştım, ama olmadı. Ben bu bilgisayarı çöpe atarım.
Cosmicdrago dedi: Windows sürümünü yükleyebilirsen tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Yüklemeye çalıştım, ama olmadı. Ben bu bilgisayarı çöpe atarım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Temmuz 2014 #17 Yeni hdd yada dediğimi yapmazsan yapamazsın. Atacağına bize gönder
A alpkaan11 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #18 Teknik servis bu sorunu halledebilir mi? Hata şu, Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2014
A alpkaan11 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #19 Harddiskini değiştir. Zaten senin bilgisayarda yüklü bir sistem bulamamış. Cd'le belki format atabilirsin.
Harddiskini değiştir. Zaten senin bilgisayarda yüklü bir sistem bulamamış. Cd'le belki format atabilirsin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Temmuz 2014 #20 BrMasPrq dedi: Teknik servis bu sorunu halledebilir mi? Genişletmek için tıkla... Halleder.