Hepinize tekrardan merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere eski, bad sector oluştuğu için kenara atılan harddiski nasıl geri kullanılabilir hale getireceğimizi anlatacağım bu rehberde. Her şeyi adım adım yazacağım. Not: Artık Bad Sector değil de Bozuk Alan (Kısaltma: BA) diyeceğim. Bozuk Alanların...
Kendisi sistem diski değilse Low Level format atmayı deneyebilirsiniz. Birde GSmartcontrol yazılımını yükleyip Attributes ve Statistics sekmelerini paylaşsanız iyi olur. Belki bu programda diskin sorunları gözükür
Kendisi sistem diski değilse Low Level format atmayı deneyebilirsiniz. Bir de gsmartcontrol yazılımını yükleyip attributes ve statistics sekmelerini paylaşsanız iyi olur. Belki bu programda diskin sorunları gözükür.
Kendisi sistem diski değilse Low Level format atmayı deneyebilirsiniz. Bir de gsmartcontrol yazılımını yükleyip attributes ve statistics sekmelerini paylaşsanız iyi olur. Belki bu programda diskin sorunları gözükür.
Bad sectorler 361 GB da bitiyor ya ben llf veya 360 GB'lik bölümü ayırmadan 360 GB'lık bölümün dışına indirsem uygulamaları düzgün çalışır mı? Çünkü hiçbir şey düzgün çalışmıyor diskte. ya da 360 GB'lık bölümü nasıl saptarım disk içinde.