Umut90s Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 478 Yer Eskişehir 1 Mart 2020 #11 Kır gitsin. İyi bir tane daha alırsın.
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.278 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #12 Silinen üye dedi: Kır gitsin. İyi bir tane daha alırsın. Genişletmek için tıkla... Bu zaten 2. diskim. İlk diskim bozuldu sebebini bilmiyorum. Bu diskte bad sectorden bozulcak yakında. FalconPolat dedi: Uzatmaları da oynamış bu, çöpe atman daha iyi. Genişletmek için tıkla... Tahmini ne kadar dayanır peki?
Silinen üye dedi: Kır gitsin. İyi bir tane daha alırsın. Genişletmek için tıkla... Bu zaten 2. diskim. İlk diskim bozuldu sebebini bilmiyorum. Bu diskte bad sectorden bozulcak yakında. FalconPolat dedi: Uzatmaları da oynamış bu, çöpe atman daha iyi. Genişletmek için tıkla... Tahmini ne kadar dayanır peki?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.662 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Mart 2020 #13 Dayanmaz işi bitmiş diyorum.
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.278 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2020 #14 Evet beyler, dediğiniz gibi oldu. Pc HDD'yi görmüyordu ve BİOS'a atıyordu. Dün SSD taktım. Bilgisayar baya hızlandı.
Evet beyler, dediğiniz gibi oldu. Pc HDD'yi görmüyordu ve BİOS'a atıyordu. Dün SSD taktım. Bilgisayar baya hızlandı.
D Diyar349 Hectopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #15 Arkadaşlar bu nedir neden oluşur allah için yardım edin hdd eskide değil 4 yıllık 1 tb.500 gb lık var 10 yıllık onda hiçbir sıkıntı yok ama bu allahın cezasında sıkıntı var okumuyor.
Arkadaşlar bu nedir neden oluşur allah için yardım edin hdd eskide değil 4 yıllık 1 tb.500 gb lık var 10 yıllık onda hiçbir sıkıntı yok ama bu allahın cezasında sıkıntı var okumuyor.
A Arda Akman Femtopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1 5 Ağustos 2020 #16 HDD'lerde bad sector garanti kapsamında mıdır?
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 5 Ağustos 2020 #17 Arda Akman dedi: HDD'lerde bad sector garanti kapsamında mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet, değişim için garantiye gönderebilirsiniz.
Arda Akman dedi: HDD'lerde bad sector garanti kapsamında mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet, değişim için garantiye gönderebilirsiniz.