HDD Başlatılmıyor

Shagrat313

Centipat
Laptopa DVD kısmından aparat ile evde yatan bir HDD taktım. Fakat nedense Disk'i başlat dediğimde tamam dememe rağmen hata veriyor. MBR'yi de GPT'yi de denedim olmuyor. Yanlış işlev hatası alıyorum.

Diskin içindeki veriler önemli değilse, komple silinmek suretiyle çözümünü yazarım. Bir de;

HDD 3.5" mi? Hangi aparat ile bağladınız kutu ile ise ek voltaj verdiniz mi? (Adaptör veya PSU)

Öncelikle bağlantıyı doğru yaptığınıza emin olun. Eğer Caddy USB üzerinden bağlanıyorsa USB sürücülerini güncellemeyi deneyin. Eğer SATA üzerinden bağlanıyorsa IDE, ATA and ATAPI sürücülerini güncelleyin. Hangisi üzerinden bağlandığını bilmiyorsanız ikisini de güncelleyin ve tekrar kontrol edin.

Az önce farklı bir disk taktım ve sorunsuz çalıştı. Sanırım öteki disk bozuk. Standart 2.5 DVD Kızak ile.
Diskin içindeki veriler önemli değilse, komple silinmek suretiyle çözümünü yazarım. Bir de;

HDD 3.5" mi? Hangi aparat ile bağladınız kutu ile ise ek voltaj verdiniz mi? (Adaptör veya PSU)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…