crozherrr Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar benim HDD kafasına eserse çalışıyor durduğu zaman Windows kafayı yiyor. HD tune testini aşağıya bırakıyorum. ( hala tamamlayamadı) Dosya Ekleri hdd.png 23,4 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Arkadaşlar benim HDD kafasına eserse çalışıyor durduğu zaman Windows kafayı yiyor. HD tune testini aşağıya bırakıyorum. ( hala tamamlayamadı)
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 crozherrr dedi: Arkadaşlar benim HDD kafasına eserse çalışıyor durduğu zaman Windows kafayı yiyor. HD tune testini aşağıya bırakıyorum. ( hala tamamlayamadı) Genişletmek için tıkla... Hasarlı zaten hdd at gitsin.
crozherrr dedi: Arkadaşlar benim HDD kafasına eserse çalışıyor durduğu zaman Windows kafayı yiyor. HD tune testini aşağıya bırakıyorum. ( hala tamamlayamadı) Genişletmek için tıkla... Hasarlı zaten hdd at gitsin.
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 crozherrr dedi: Arkadaşlar benim HDD kafasına eserse çalışıyor durduğu zaman Windows kafayı yiyor. HD tune testini aşağıya bırakıyorum. ( hala tamamlayamadı) Genişletmek için tıkla... Durumu iyi değil health sekmesini de paylaşın.
crozherrr dedi: Arkadaşlar benim HDD kafasına eserse çalışıyor durduğu zaman Windows kafayı yiyor. HD tune testini aşağıya bırakıyorum. ( hala tamamlayamadı) Genişletmek için tıkla... Durumu iyi değil health sekmesini de paylaşın.
crozherrr Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 hdd gittiği için uygulama yanıt vermiyor denoxx dedi: Durumu iyi değil health sekmesini de paylaşın. Genişletmek için tıkla... ama bildiğiö kadarıyla speed retry count gibi birşey sarı çizilmişti GhOstseOul dedi: Hasarlı zaten hdd at gitsin. Genişletmek için tıkla... hocam 240 gb ssd var nasıl atayım
hdd gittiği için uygulama yanıt vermiyor denoxx dedi: Durumu iyi değil health sekmesini de paylaşın. Genişletmek için tıkla... ama bildiğiö kadarıyla speed retry count gibi birşey sarı çizilmişti GhOstseOul dedi: Hasarlı zaten hdd at gitsin. Genişletmek için tıkla... hocam 240 gb ssd var nasıl atayım
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 crozherrr dedi: HDD gittiği için uygulama yanıt vermiyor. Ama bildiğiö kadarıyla Speed retry count gibi bir şey sarı çizilmişti. Hocam 240 GB SSD var nasıl atayım. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamanın eski sürümü aslında. belki yeni sürümünü indirebilirseniz açılabilir.
crozherrr dedi: HDD gittiği için uygulama yanıt vermiyor. Ama bildiğiö kadarıyla Speed retry count gibi bir şey sarı çizilmişti. Hocam 240 GB SSD var nasıl atayım. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamanın eski sürümü aslında. belki yeni sürümünü indirebilirseniz açılabilir.
crozherrr Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #6 denoxx dedi: Bu uygulamanın eski sürümü aslında. belki yeni sürümünü indirebilirseniz açılabilir. Genişletmek için tıkla... hocam istediğiniz resim
denoxx dedi: Bu uygulamanın eski sürümü aslında. belki yeni sürümünü indirebilirseniz açılabilir. Genişletmek için tıkla... hocam istediğiniz resim
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #7 crozherrr dedi: hocam istediğiniz resim Genişletmek için tıkla... Resim gözükmüyor.
crozherrr Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #8 denoxx dedi: Resim gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... sunucu hatası oluştu diyor hocam
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #9 crozherrr dedi: Sunucu hatası oluştu diyor hocam. Genişletmek için tıkla... HDD gidici zaten uğraşma.
crozherrr dedi: Sunucu hatası oluştu diyor hocam. Genişletmek için tıkla... HDD gidici zaten uğraşma.