Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #1 Dostlar merhaba bilgisayarım son 1 haftadır çok ağır çalışmaya başladı. PC 7 dakika da falan açılıyor. Google'ye falan zor giriyorum. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 14,8 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2020
Dostlar merhaba bilgisayarım son 1 haftadır çok ağır çalışmaya başladı. PC 7 dakika da falan açılıyor. Google'ye falan zor giriyorum.
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 13 Mayıs 2020 #2 Abi yapma dedi: Dostlar merhaba bilgisayarım son 1 haftadır çok ağır çalışmaya başladı. PC 7 dakika da falan açılıyor. Google'ye falan zor giriyorum. Genişletmek için tıkla... Harddiskinin okuma yazma değerleri yavaş bu yüzden uygulamalarının yavaş çalışması normal ama bu hızlar normal değil. Harddiskinin marka modeli nedir?
Abi yapma dedi: Dostlar merhaba bilgisayarım son 1 haftadır çok ağır çalışmaya başladı. PC 7 dakika da falan açılıyor. Google'ye falan zor giriyorum. Genişletmek için tıkla... Harddiskinin okuma yazma değerleri yavaş bu yüzden uygulamalarının yavaş çalışması normal ama bu hızlar normal değil. Harddiskinin marka modeli nedir?
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #3 TheTrickesterGod dedi: Harddiskinin okuma yazma değerleri yavaş bu yüzden uygulamalarının yavaş çalışması normal ama bu hızlar normal değil. Harddiskinin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Seagate Barracuda.
TheTrickesterGod dedi: Harddiskinin okuma yazma değerleri yavaş bu yüzden uygulamalarının yavaş çalışması normal ama bu hızlar normal değil. Harddiskinin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Seagate Barracuda.
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 13 Mayıs 2020 #4 Abi yapma dedi: Seagate Barracuda. Genişletmek için tıkla... Kaç senelik bu arkadaş ve SATA kaç desteği var? Ben SATA 2 harddisk ile daha yüksek hızlar gördüm.
Abi yapma dedi: Seagate Barracuda. Genişletmek için tıkla... Kaç senelik bu arkadaş ve SATA kaç desteği var? Ben SATA 2 harddisk ile daha yüksek hızlar gördüm.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #5 TheTrickesterGod dedi: Kaç senelik bu arkadaş ve SATA kaç desteği var? Ben SATA 2 harddisk ile daha yüksek hızlar gördüm. Genişletmek için tıkla... Onları bilmiyorum nereden bakabilirim acaba.Disk 1.5 senelik
TheTrickesterGod dedi: Kaç senelik bu arkadaş ve SATA kaç desteği var? Ben SATA 2 harddisk ile daha yüksek hızlar gördüm. Genişletmek için tıkla... Onları bilmiyorum nereden bakabilirim acaba.Disk 1.5 senelik
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 13 Mayıs 2020 #6 Abi yapma dedi: Onları bilmiyorum nereden bakabilirim acaba. Disk 1.5 senelik. Genişletmek için tıkla... Harddiskinizin üstündeki kağıda bakın orada yazar.
Abi yapma dedi: Onları bilmiyorum nereden bakabilirim acaba. Disk 1.5 senelik. Genişletmek için tıkla... Harddiskinizin üstündeki kağıda bakın orada yazar.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #7 TheTrickesterGod dedi: Harddiskinizin üstündeki kağıda bakın orada yazar. Genişletmek için tıkla... Kasayı şu an açamam acaba programla falan öğrenebilir miyim? SATA 3 hardisk. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 45,3 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 13 Mayıs 2020
TheTrickesterGod dedi: Harddiskinizin üstündeki kağıda bakın orada yazar. Genişletmek için tıkla... Kasayı şu an açamam acaba programla falan öğrenebilir miyim? SATA 3 hardisk.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 13 Mayıs 2020 #8 Normal değil aşırı düşük. Benim 5400RPM HDD bile neredeyse 2 kat daha çok puan alıyor.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #9 Marla Singer dedi: Normal değil aşırı düşük. Benim 5400RPM HDD bile neredeyse 2 kat daha çok puan alıyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim HDD sentinel programı %100 healt %100 performance gösteriyor.
Marla Singer dedi: Normal değil aşırı düşük. Benim 5400RPM HDD bile neredeyse 2 kat daha çok puan alıyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim HDD sentinel programı %100 healt %100 performance gösteriyor.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 13 Mayıs 2020 #10 Abi yapma dedi: Ne yapabilirim HDD sentinel programı %100 healt %100 performance gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa yolla.
Abi yapma dedi: Ne yapabilirim HDD sentinel programı %100 healt %100 performance gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa yolla.