Çözüldü HDD biçimlendirme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neps0101

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün 1 TB HDD biçimlendirdim. Windows'tan ama hızlı bicimlendir tikine basmadım ve 3-4 saat sürdü ama yanlışlıkla dinamik disk yapmısım simdi geri temel disk yaptım birimi sil diyerek ama bu sefer bicimlendirirken hızlı biçimlendirme mi yapayim yoksa tekrardan tiki kaldırarak yavaş biçimlendirme mi? Ama dün yavaş biçimlendirmiştim, bir fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konuyu okusan olur mu tekrardan :D
Hızlı ile yavaş biçimlendirme aynı işi yapıyorlar ama:
-Hızlı biçimlendirme: Dosyaları silmek yerine boş hücre olarak gösteriyor ve veri yazıldığı zaman direk üstüne yazılıyor bi bakıma.
-Yavaş biçimlendirme ise: Direk verileri silerek gerçekten boş hücre oluşturuyor.

Bu yaşadığınız yorucu durum ile alakaları yok, oyüzden zamandan tasarruf olarak direk hızlıca biçimlendirin ama zevkinize kalmış.
Konuyu okusan olur mu tekrardan :D
-Hızlı biçimlendirme: Dosyaları silmek yerine boş hücre olarak gösteriyor ve veri yazıldığı zaman direk üstüne yazılıyor bi bakıma.
-Yavaş biçimlendirme ise: Direk verileri silerek gerçekten boş hücre oluşturuyor.

Bu yaşadığınız yorucu durum ile alakaları yok, oyüzden zamandan tasarruf olarak direk hızlıca biçimlendirin ama zevkinize kalmış.

Çözüm
-Hızlı biçimlendirme: Dosyaları silmek yerine boş hücre olarak gösteriyor ve veri yazıldığı zaman direk üstüne yazılıyor bir bakıma.

Bu yaşadığınız yorucu durum ile alakaları yok, o yüzden zamandan tasarruf olarak direk hızlıca biçimlendirin ama zevkinize kalmış.

Tamamdır hocam teşekkürler sizde her yerdesiniz ya :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı