F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 7 Temmuz 2020 #11 Fregat. dedi: Yeni basit birim gibi bir seçenek yok. Nasıl Yapacağım Hocam Genişletmek için tıkla... Sağ tıkla ve sürücü harfi ve yolu değiştir yap. Eğer harf yoksa ekle başka bir harf varsa değiştir de ve D yap.
Fregat. dedi: Yeni basit birim gibi bir seçenek yok. Nasıl Yapacağım Hocam Genişletmek için tıkla... Sağ tıkla ve sürücü harfi ve yolu değiştir yap. Eğer harf yoksa ekle başka bir harf varsa değiştir de ve D yap.
Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #12 KeremBulut dedi: Sürücü harfi ve yolu değiştir deyin. Genişletmek için tıkla... Dedim devamında harfi ne yapayım hocam.
KeremBulut dedi: Sürücü harfi ve yolu değiştir deyin. Genişletmek için tıkla... Dedim devamında harfi ne yapayım hocam.
KeremBulut Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #13 Fregat. dedi: Dedim devamında harfi ne yapayım hocam. Genişletmek için tıkla... Farketmez. D yapabilirsiniz mesela.
Fregat. dedi: Dedim devamında harfi ne yapayım hocam. Genişletmek için tıkla... Farketmez. D yapabilirsiniz mesela.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 7 Temmuz 2020 #14 Fregat. dedi: Dedim devamında harfi ne yapayım hocam. Genişletmek için tıkla... D yap.
Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #15 Furkan1461 dedi: Sağ tıkla ve sürücü harfi ve yolu değiştir yap. Eğer harf yoksa ekle başka bir harf varsa değiştir de ve D yap. Genişletmek için tıkla... Şey hocam utanıyorumda sen nasıl bir kralsın 2 saniye bile sürmedi tüm verilerim ile beraber geldi çok teşekkür ederim muck <3. Konu kapanabilir. Furkan1461 dedi: D yap. Genişletmek için tıkla... En iyi cevap.
Furkan1461 dedi: Sağ tıkla ve sürücü harfi ve yolu değiştir yap. Eğer harf yoksa ekle başka bir harf varsa değiştir de ve D yap. Genişletmek için tıkla... Şey hocam utanıyorumda sen nasıl bir kralsın 2 saniye bile sürmedi tüm verilerim ile beraber geldi çok teşekkür ederim muck <3. Konu kapanabilir. Furkan1461 dedi: D yap. Genişletmek için tıkla... En iyi cevap.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 7 Temmuz 2020 #16 KeremBulut dedi: Fark etmez. D yapabilirsiniz mesela. Genişletmek için tıkla... D yaparsa yeni bir depolama birimi flash bellek gibi eklediğinde D harfi atanmaz ve sıra karışıklığına yol açmaz.
KeremBulut dedi: Fark etmez. D yapabilirsiniz mesela. Genişletmek için tıkla... D yaparsa yeni bir depolama birimi flash bellek gibi eklediğinde D harfi atanmaz ve sıra karışıklığına yol açmaz.