Berat Arif Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #21 Einstein dedi: RAID seçeneğini seçip kaydet çık bakalım. Genişletmek için tıkla... Deniyorum Einstein dedi: RAID seçeneğini seçip kaydet çık bakalım. Genişletmek için tıkla... Raıd sectiğimde otomatik onarıma atıyor o yüzden sata ya gectim Son düzenleme: 14 Ocak 2025
Einstein dedi: RAID seçeneğini seçip kaydet çık bakalım. Genişletmek için tıkla... Deniyorum Einstein dedi: RAID seçeneğini seçip kaydet çık bakalım. Genişletmek için tıkla... Raıd sectiğimde otomatik onarıma atıyor o yüzden sata ya gectim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #22 Berat Arif dedi: Deniyorum. RAID sectiğimde otomatik onarıma atıyor o yüzden SATA'ya gectim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır tekrar AHCI moda al. Denetim masası>sistem ve güvenlik>depolama alanları kısmını atar mısın?
Berat Arif dedi: Deniyorum. RAID sectiğimde otomatik onarıma atıyor o yüzden SATA'ya gectim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır tekrar AHCI moda al. Denetim masası>sistem ve güvenlik>depolama alanları kısmını atar mısın?
Berat Arif Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #23 Einstein dedi: Tamamdır tekrar AHCI moda al. Denetim masası>sistem ve güvenlik>depolama alanları kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yarın atacağım şuan çok yoruldum.Hayırlı sabahlar dilerim Einstein dedi: Tamamdır tekrar AHCI moda al. Denetim masası>sistem ve güvenlik>depolama alanları kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Buyrun Son düzenleme: 14 Ocak 2025
Einstein dedi: Tamamdır tekrar AHCI moda al. Denetim masası>sistem ve güvenlik>depolama alanları kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yarın atacağım şuan çok yoruldum.Hayırlı sabahlar dilerim Einstein dedi: Tamamdır tekrar AHCI moda al. Denetim masası>sistem ve güvenlik>depolama alanları kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Buyrun
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #24 Berat Arif dedi: Yarın atacağım şu an çok yoruldum. Hayırlı sabahlar dilerim. BuyurunEki Görüntüle 2397151 Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olabilir. En iyisi temiz kurulum yapın.
Berat Arif dedi: Yarın atacağım şu an çok yoruldum. Hayırlı sabahlar dilerim. BuyurunEki Görüntüle 2397151 Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olabilir. En iyisi temiz kurulum yapın.
Berat Arif Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #25 Einstein dedi: Yazılımsal olabilir. En iyisi temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Pekala, anladım, sağ olun.
Einstein dedi: Yazılımsal olabilir. En iyisi temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Pekala, anladım, sağ olun.