Evet var. Bir anda aniden bozulabilir. Önden sana uyarı da verebilir tıkırtı yaparak vs...
Bir günde durumu iyiyse bozulmaz ancak zaten yavaş yavaş ölüyorsa olabilir.Dün gece bir anda HDD'nin gitmesinden sonra bugün SSD'nin kablosunu HDD'ye taktım ve o şekilde de çalışmadığını gördüm. SSD çalışıyor ama ne yaparsam HDD çalışmıyor, bir günde tümden bozulma şansı var mı?
Dün evde yokken bilgisayarı oyun oynaması için kardeşime vermiştim. Kardeşimin katkısı olabilir mi?
Bir günde durumu iyiyse bozulmaz ancak zaten yavaş yavaş ölüyorsa olabilir.
Herhangi bir darbeye sebep olmuşsa ondan kaynaklı olabilir. Ama kardeşinizden bağımsız olarak elektrik probleminden de kaynaklı olabilir. Normal çalışan HDD ömrü dolmamışsa sorunsuz işinizi görürdü.
Hiçbir şekilde ne bir kasma vardı ne de bir donma. Bir anda oldu ve şu an kablolar bağlı olmasına rağmen sadece SSD gözüküyor.
Açıp baktık ama bir hasar göremedim. Tabii hiç anlamam kasa işlerinden ama bir sorun yok gibiydi. Kasayı açmaya çalışırken nasıl içerideki HDD'ye hasar verebilir ki?
Onu tam bilemeyiz herhangi bir voltaj problemi de HDD'yi kötü etkileyebilir.
Büyük bir şehirde oturmuyorum bu yüzden buradaki bilgisayarcılara güvenemiyorum bir keresinde laptopumdan RAM çalmışlardı. Kasayı göstermeli miyim?
Kasa değil fakat hard diski götürmeniz yeterli olacaktır. Arkasındaki seri numarasının fotoğrafını çekip tekrar hard diski alırken seri numaralarını kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.