Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 17 Temmuz 2022 #1 SSD veya HDD modeli 500GB SEAGATE Anakart ECS H61H2 M13 Bu C diskinde Windows yüklü, D de ise sadece oyunlarım, ben hiçbir veri kaybı olmadan bu iki diski birleştirmek istiyorum. Mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Bu C diskinde Windows yüklü, D de ise sadece oyunlarım, ben hiçbir veri kaybı olmadan bu iki diski birleştirmek istiyorum. Mümkün müdür?
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Temmuz 2022 #2 Moltreach dedi: Bu C diskinde Windows yüklü, D de ise sadece oyunlarım, ben hiçbir veri kaybı olmadan bu iki diski birleştirmek istiyorum. Mümkün müdür? Eki Görüntüle 1454300 Genişletmek için tıkla... D diskini silmeniz gerek
Moltreach dedi: Bu C diskinde Windows yüklü, D de ise sadece oyunlarım, ben hiçbir veri kaybı olmadan bu iki diski birleştirmek istiyorum. Mümkün müdür? Eki Görüntüle 1454300 Genişletmek için tıkla... D diskini silmeniz gerek
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 17 Temmuz 2022 #3 263721 dedi: D diskini silmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım peki D diskinde 20GB boş yer kalsa sıkıntı olur mu daha fazla mı ayırayım. Moltreach dedi: Anladım peki D diskinde 20GB boş yer kalsa sıkıntı olur mu daha fazla mı ayırayım. Genişletmek için tıkla... Bu sorduğum soru normal kullanım için bu arada birleştirmeyle alakalı değil.
263721 dedi: D diskini silmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım peki D diskinde 20GB boş yer kalsa sıkıntı olur mu daha fazla mı ayırayım. Moltreach dedi: Anladım peki D diskinde 20GB boş yer kalsa sıkıntı olur mu daha fazla mı ayırayım. Genişletmek için tıkla... Bu sorduğum soru normal kullanım için bu arada birleştirmeyle alakalı değil.