SkyLinee Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 102 11 Kasım 2014 #1 Bilgisayara format attim fakat c ve d diski ayirdim kurulum bittikten sonra d diskini gormuyorum gormek icin neler yapmaliyim? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2014
Bilgisayara format attim fakat c ve d diski ayirdim kurulum bittikten sonra d diskini gormuyorum gormek icin neler yapmaliyim? @Recep Baltaş
F fatih52 Ziyaretçi 11 Kasım 2014 #2 Program la mı ayırdınız ? Disk yönetiminden mi ayırdınız ? Disk yönetiminden ayırdıysanız formatlamanız lazım. Burası işinize yarayabilir. Format Atmadan Harddisk Bölme Resimli Anlatım - BİLİŞİM DEVRİ
Program la mı ayırdınız ? Disk yönetiminden mi ayırdınız ? Disk yönetiminden ayırdıysanız formatlamanız lazım. Burası işinize yarayabilir. Format Atmadan Harddisk Bölme Resimli Anlatım - BİLİŞİM DEVRİ
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2014 #3 Disk yönetiminden ayırdığınız alanı biçimlendirin gözükür.
SkyLinee Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 102 14 Kasım 2014 #4 Silinen üye dedi: Program la mı ayırdınız ? Disk yönetiminden mi ayırdınız ? Disk yönetiminden ayırdıysanız formatlamanız lazım. Burası işinize yarayabilir. Format Atmadan Harddisk Bölme Resimli Anlatım - BİLİŞİM DEVRİ Genişletmek için tıkla... @Silinen üye Yardımınız için Teşekkürler. Sizlere de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. @albaywolf Son düzenleme: 14 Kasım 2014
Silinen üye dedi: Program la mı ayırdınız ? Disk yönetiminden mi ayırdınız ? Disk yönetiminden ayırdıysanız formatlamanız lazım. Burası işinize yarayabilir. Format Atmadan Harddisk Bölme Resimli Anlatım - BİLİŞİM DEVRİ Genişletmek için tıkla... @Silinen üye Yardımınız için Teşekkürler. Sizlere de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. @albaywolf
A Ahmet Erek Ziyaretçi 14 Kasım 2014 #5 Yönet>DiskYöneticisi>Disk 0 'dan böldüğün parçaya sağ tıkla "Change Drive letter and path" seçeneğininden istediğin harfi seç.
Yönet>DiskYöneticisi>Disk 0 'dan böldüğün parçaya sağ tıkla "Change Drive letter and path" seçeneğininden istediğin harfi seç.