Selam HDD Caddy kızak aldım CD-ROM'a HDD'yi taktım ilk gün göründü ama PC'yi kapatıp açtığıdma gözükmemeye başladı ve aygıt yöneticisinde de HDD gözükmüyor.
CMD'den bir kod yazmıştım;
reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v enumdevice1 /t reg_dword /d 0x00000001.
reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v enumdevice1 /t reg_dword /d 0x00000002
Bunu yazdıktan sonra yeniden başlattıktan sonra görmüştü HDD'leri sonra PC'yi kapattım sabah PC'yi açtığımda gene kayboldu sorunu nedir çözümü var mı?
Neredeyse 2 yıl olacak bazen okuyor bazen okumuyor kodları yazıyorum yeniden başlatıyorum anca öyle okuyor böyle devam edeceğiz maalesef çözümü bu şu an.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Bunu indirip Başlat'ın içindeki başlangıç klasörüne atar mısın?
Sonra yeniden başlat.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Bunu indirip başlat'ın içindeki başlangıç klasörüne atar mısın?
Sonra yeniden başlat.
Neredeyse 2 yıl olacak bazen okuyor bazen okumuyor kodları yazıyorum yeniden başlatıyorum anca öyle okuyor böyle devam edeceğiz maalesef çözümü bu şu an.