Çözüldü HDD Caddy'deki 500GB HDD görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anonhllover

Decapat
Daha fazla  
Wdc WD5000LPCX-24vhat0 HDD var Caddy'nin içinde. Windows 7 kullanırken PC diski aktif olarak görüyordu. Windows 10'a geçtim disk sorunsuz görünüyordu kapattım bir gün sonra yine açtım, disk yoktu. Yeniden başlattım geri geldi.

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v enumdevice1 /t reg_dword /d 0x00000001.

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v enumdevice1 /t reg_dword /d 0x00000002.

Bu CMD komutlarını daha önce denedim ve işe yaramadı hatta diske donanımsal bir problemden ötürü ulaşılamıyor gibi hatalar almama neden oldu. Format attım baştan. Windows 10 kurdum ve komutları yeniden denedim şu an öyle hatalar aldırmadı ama hala arada bir görünmüyor ve görünmesi için yeniden başlatmam gerekiyor.
Sistemim;
Lenovo Thinkpad T430.
i5-3320M
Intel HD Graphics 4000.
8 GB RAM.
240 GB P4-240 SSD.
500GB wdc WD5000LPCX-24vhat0 HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
200'lerin 100 olması çok önemli değil. 1'e düşmüş önemli parametreler de var. Bunlar Caddy yüzünden düşmüş olabilir. Disk darbe ve sarsıntı aldıysa da.
Disk İnfo indirebilir misiniz?
indirdim ve açtım
Ekran Alıntısı.PNG

200'lerin 100 olması çok önemli değil. 1'e düşmüş önemli parametreler de var. Bunlar Caddy yüzünden düşmüş olabilir. Disk darbe ve sarsıntı aldıysa da.
Darbe vs. almadı muhtemelen senin dediğin gibi caddy bozuk. Ben pek anlamıyorum böyle bu değerler neyi ifade ediyor hiç fikrim de yok açıkçası kusura bakma ve teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı