HDD çıkardıktan sonra sistem açılmıyor

Eskalofrio

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende 1 adet 240 GB SSD ve 500 GB HDD bulunuyor sistemi topladıktan sonra her ikisi de takılıyken sistemi SSD'ye kurdum ve hiçbir şekilde 2 parçaya ayırmadım HDD'yi çıkarmak istiyorum çıkarınca sistem SSD'deki Windows'u okumuyor ve masaüstü gelmiyor hiçbir şekilde BIOS menüsüne atıyor direkt. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows'un saçma önyükleme hatası SSD yerine HDD'ye önyükleme kurmuş çözüm ise HDD'yi tekrar takıp verileri yedekledikten sonra HDD'siz temiz kurulum.
Başka disk klonlama ile ilgili yöntemleri de var ama en kolay karışık olmayan yöntemi bu.

Windows'un saçma önyükleme hatası SSD yerine HDD'ye önyükleme kurmuş çözüm ise HDD'yi tekrar takıp verileri yedekledikten sonra HDD'siz temiz kurulum.

Hocam aslında tekrar kurulum yapmak istemiyorum HDD'yi çıkarmamdaki sebep yeni bir SSD takacağım yerine o nedenle ihtiyacım kalmayacak ayrıca HDD tamamen boş şu anda disk klonlama yöntemi ile önyükleme olarak belirttiğiniz durumu SSD'ye klonlamak mümkün müdür?

O kadar detaylı bilmiyorum maalesef.

O kadar detaylı bilmiyorum maalesef.

Hocam son olarak kurulum yaptığım USB de hala Windows 10 kurulumu mevcut HDD'yi çıkarıp tekrar format ekranında başlangıç onarma yaparsam önbelleği SSD'ye kurma ihtimali var mıdır bu şekilde çözebilir miyim?

Denenebilir içinde önemli veri yok sanırım zaten en kötü format atarsınız.

Denenebilir içinde önemli veri yok sanırım zaten en kötü format atarsınız.

HDD tamamen boş hocam herhangi bir veri yok SSD de sadece 2 adet oyun ve Windows kurulu bu şekilde deneyeceğim teşekkür ederim yardımınız için.

HDD tamamen boş hocam herhangi bir veri yok SSD de sadece 2 adet oyun ve Windows kurulu bu şekilde deneyeceğim teşekkür ederim yardımınız için.

Rica ederim ben SSD için demiştim olur da Windows sorun falan yapar diye önemli bir şey yoksa sorun yok kolay gelsin şimdiden.

Rica ederim ben SSD için demiştim olur da Windows sorun falan yapar diye önemli bir şey yoksa sorun yok kolay gelsin şimdiden.

Hocam başlangıç onarma işe yaramadı maalesef temiz kurulum ile sorunu çözdüm tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…