HDD çıkarmadan SSD takılır mı?

erhann_23

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
ST1000LM024 HN-M101MBB
Selam, laptopuma SSD takmak istiyorum fakat 1 TB HDD var onu çıkartmak istemiyorum içindekiler sığmaz SSD'ye (alırsam 128 GB alacağım). Bilgisayarın bilgilerine göre DVD'de var. Kullanmıyorum onun yerine SSD takılır mı? HDD + SSD olarak kullanabilir miyim? Ve hangisine oyun hangisine Windows kurmalıyım?

DVD'nin yerine HDD'yi takabilirsiniz.
SSD'yi sistem kurarak kullanmalısınız.

Ben sorunu tam anlamadım hocam eğer ssd icin hdd cikarmak istiyorum diyorsaniz ikisini ayri ayri takın

CD-ROM'u çıkartıp yerine takacağınız bir "caddy" ile ikisini beraber kullanabilirsiniz. Tavsiyem ise SSD'ye Windows, HDD'ye oyunları kurmanız.

CD/DVD kısmını çıkarıp takabilirsiniz. Bir de sanırım USB kısmından takılan SSD'ler var.

Ben sorunu tam anlamadım hocam eğer ssd icin hdd cikarmak istiyorum diyorsaniz ikisini ayri ayri takın
Çıkarmak istemiyorum yazıyı okursanız anlarsınız sorunu.
DVD'yi çıkartıp direk takabiliyor muyum? Yoksa aparat lazım mı? İki cevabın birinde aparat birinde direk takabilirsin denmiş. Laptop'un içini açmıştım RAM eklemesi yaptım. HDD'yi gördüm fakat başka bişey göremedim. DVD nerede bilgisi olan var mı? Bilgisayarda gözüküyor DVD çünkü.

DVD yan tarafındadır.
DVD'nin yerine SSD'yi bir aparat ile takabilirsiniz.

SSD bütçenize göre değişir. "Caddy" denilen aparatı ise bilgisayarınızın kalınlığına göre seçmeniz gerek.

Bunlardan biri işinizi görecektir.

mm'leri farklı. İkiside olur mu? SSD tavsiyesi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…