HDD darboğaz yapar mı?

299412

Hectopat
Merhaba Rust oynarken ilk oyuna giriş yaptığımda oyun sürekli takılıyor, bazen de bir anda takılıyor. Arkadaşım SSD'ye kurduğunda oyunu, bunlar düzeldi. Acaba bir ilgisi var mı? Sistem özelliklerim Gigabyte GTX 1060 3GB Windforce R3 1300X 8 GB 2400MHz RAM.

Rust genel olarak HDD düşmanı bir oyun. Eskiden bir sunucuya girmek isterken giriş yapar bi' 10 dakika dolanır öyle gelirdim bilgisayarın başına. SSD varsa SSD'ye kurmanız aşırı fark ettirecektir. Başlıktaki soruya gelince evet HDD darboğaz yapar.

Rust genel olarak HDD düşmanı bir oyun. Eskiden bir sunucuya girmek isterken giriş yapar bi' 10 dakika dolanır öyle gelirdim bilgisayarın başına. SSD varsa SSD'ye kurmanız aşırı fark ettirecektir. Başlıktaki soruya gelince evet HDD darboğaz yapar.
Teşekkürler SSD olmadan bu oyun çekilmiyor. M2 SSD ile kutu ssd arasında kaldım arkadaşlarım farkı yok diyor. Hangisini almalıyım aralarında 100 150 tl fark var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı