m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 27 Temmuz 2020 #11 The Anorak dedi: 7200 RPM 3.5" bir Disk için normal değerler. Genişletmek için tıkla... Hız için normal değerler lakin benchmark boyunca performansını düşürmemesi çok iyi. @patuaid Oyun için ideal mi dersek, bir SSD'nin yerini tutamaz ama var olan HDD'ler içinde güzel bir performans sergiliyor.
The Anorak dedi: 7200 RPM 3.5" bir Disk için normal değerler. Genişletmek için tıkla... Hız için normal değerler lakin benchmark boyunca performansını düşürmemesi çok iyi. @patuaid Oyun için ideal mi dersek, bir SSD'nin yerini tutamaz ama var olan HDD'ler içinde güzel bir performans sergiliyor.
patuaid Kilopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #12 m0rphine dedi: Hız için normal değerler lakin benchmark boyunca performansını düşürmemesi çok iyi. @patuaid Oyun için ideal mi dersek, bir SSD'nin yerini tutamaz ama var olan HDD'ler içinde güzel bir performans sergiliyor. Genişletmek için tıkla... 500 GB SSD var hali hazırda. Battlefield serisini buna yükledim. Şu anda SSD ile açılma süresi dışında farkı yok.
m0rphine dedi: Hız için normal değerler lakin benchmark boyunca performansını düşürmemesi çok iyi. @patuaid Oyun için ideal mi dersek, bir SSD'nin yerini tutamaz ama var olan HDD'ler içinde güzel bir performans sergiliyor. Genişletmek için tıkla... 500 GB SSD var hali hazırda. Battlefield serisini buna yükledim. Şu anda SSD ile açılma süresi dışında farkı yok.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 28 Temmuz 2020 #13 patuaid dedi: 500 GB SSD var hali hazırda. Battlefield serisini buna yükledim. Şu anda SSD ile açılma süresi dışında farkı yok. Genişletmek için tıkla... Oyunların SSD'den faydalanabilecek şekilde yazılmış olmaları gerekiyor. Eğer SSD'nin getirdiği okuma/yazma hız farkını kullanmayan bir yapı varsa Disk hızı çok da fark etmiyor.
patuaid dedi: 500 GB SSD var hali hazırda. Battlefield serisini buna yükledim. Şu anda SSD ile açılma süresi dışında farkı yok. Genişletmek için tıkla... Oyunların SSD'den faydalanabilecek şekilde yazılmış olmaları gerekiyor. Eğer SSD'nin getirdiği okuma/yazma hız farkını kullanmayan bir yapı varsa Disk hızı çok da fark etmiyor.